Lehetséges, hogy 6 hónap alatt lefogyjak 20 kg-t? Ha igen, akkor hogy? 170cm/85kg
Arra gondoltam, hogy egyik nap futok (3 km), másnap biciklizek (15km)és a harmadik napon pedig erősítek (felülés stb). Emellett a táplálkozás valahogy így nézne ki:
Reggeli: gyümölcs, natúr zabpehely/rozspehely, 1 evőkanál lenmag (az utóbbi azért, mert helyreállítja a vércukrot, ezért nem leszek éhes)
a suliban: 6 db abonett túróval vagy vmilyen sovány felvágottal, zöldséggel
Ebéd: amit itthon csinálnak (zsírszegény, kevés szénhidrát)
uzsi: nem tudom :S talán pár szem dió vagy valami zöldség?
vacsi: joghurt??
+1.5 l víz
Segítsetek, nagyon bizonytalan vagyok és mindenképp leszeretnék fogyni!
Szerintem ez az étkezés kissé túl megtervezett ..
Mindent ehetsz amit te szeretsz vagy esetleg megkivánsz de mértékkel .. Egyél rendesen és egy nap 2l vizet
egy nap 5x - 6x étkezz
Jó az alapelgondolásod, bár a futás helyett maradhat a bicikli is, erősítés is kell, de nyugodtan mehet mellé más is, pl guggolás, vádlira pipiskedés....
Kajánál eléggé kevés a fehérjemennyiség, minden étkezéshez mehet sovány hús, sőt este is, folyadék lehetne több, 2 liter minimum, de inkább 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!