Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindennap jó ha 40-50 percet...

Mindennap jó ha 40-50 percet tornázok?

Figyelt kérdés

Igazából most van időm. 3 hónapig bírok mindennap, ha kell. 8 kiló felesleg van rajtam,ami nagyon zavar (160cm,58kg) mert mind a combomon-hasamon van. Van mikor tornázok 40 percet Czanik balázs Capoeira aerobic DVDjére, aztán 20-30 perc Rubint Réka add önmagad 2. Futni nem bírok eljárni, sajnos, tudom hogy az nagyon jó lenne, de nem olyan környéken lakunk.. és hát. nem lényeges,de futni nem bírok. Mellette figyelek term. az étkezésre (Reggel tk kenyér+sonka+zöldség,tízórai gyümölcs,ebéd húsleves,soványhús,puffasztott rizs,uzsonna joghurt,vacsora cézár sali,csirkehús,felvágott zöldségekkel..stb) De igazából hogyha sikerülne lefogynom 3 hónap alatt 8kilót, utánna nem bírnák rendszeresen tornázni.... Utána visszahíznám,még akkor is ha figyelnék az étkezésre? ÉS MÉG EGY KÉRDÉS!: a víznek ugyanannyi a súlya mint a zsírnak? Tehát ha iszok 1l vízet, mérlegre állok félóra múlva.. akkor egy kilóval több vagyok?

Köszönöm!

2009. szept. 11. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne tornázz minden nap. Atorna úgy jó, ha minden másnap csinálod, viszont akkor tornázz 60 percet.

A másik: víz kell!!! Igen, ha megiszol sok vizet, én megiszok napi 3 litert, igaz, akkor többet mutat a mérleg, DE: ezt kipisiled idővel. Ha sokat iszol, az gyorsítja az anyagcseréd, és ez kell a fogyókúrához. Vizet igyál sokat!!!

2009. szept. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!