Milyen reggelit vigyek iskolába ha fogyókúrázni szeretnék?
Figyelt kérdés
Egy túró rudi belefér naponta?2013. febr. 28. 18:28
1/13 anonim válasza:
nem fér bele. fogyó vagy hízókúrán vagy? ha tényleg akarod, akkor le tudsz róla mondani!
paprikába rakj zöldségeket vagy sovány felvágottat. olyan mint egy szendvics.
2/13 anonim válasza:
tízórainak vihetsz gyümölcsöt (alma, mandarin,körte..)
3/13 A kérdező kommentje:
barna kenyér vajjal paprika,saláta,sonka,uborka az nem jó?
2013. febr. 28. 18:37
4/13 anonim válasza:
"a barna kenyér színezett fehérkenyér" talán egy kis egészséges liszt van benne, de akkor sem azzal készül.
a vaj minek?? én pl sose tettem vajat kenyérre, nem értem mire jó ez? anélkül is finom egy szenya
5/13 anonim válasza:
Hát én nem tudom, ki tudja megenni a kenyeret vaj nélkül, nekem sokszor még úgy is száraz és összeragad a számban :S
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor mit egyek reggelire?
2013. febr. 28. 18:52
7/13 anonim válasza:
bakter nehogy már ennyire függjetek a vajtól -.-
vidd amit mondtam, paprika+gyümölcsök
(jótanács: ha van olcsón vegyél kaliforniai vagy kápia paprikát, nagyon édesek!)
9/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan egyél egy szendvicset reggelire. Pl: rozs vagy teljes kiörlésű kenyér/kifli/zsemle, sonka, sok-sok zöldség bele, esetleg főtt tojás... Reggelire simán belefér egy ilyen szendvics! Én is minden reggel ezt eszem és november óta fogytam 16kg-ot. Mondjuk egy ilyen reggeli után nem eszem már sem kenyeret, sem tésztát, semmi ilyet...
10/13 anonim válasza:
Én legfeljebb este vagyok képes nem picit enni, de paprikába rakott zöldségtől még én is éhes maradnék. Nekem minimum egy tojás kellene a zöldségek és gyümölcs mellé, már amennyiben nem lennék gyakorlatilag alvó állapotban reggel... Úgyhogy én tízóraira vinném :) Azzal (a tízóraival) egyébként mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!