Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de semmi...

Szeretnék fogyni, de semmi nem segít! Ötletek fogyáshoz? (többi lent)

Figyelt kérdés

167 cm vagyok, 55 kg és 16/Lány

Valahogy el kellene tüntetnem az úszógumit a hasamról(kb 2 kiló felesleg), és a zsírt a combomról, mert nagyon zavar, de semmivel nem sikerül..

/Tudom, hogy nincs helyi fogyás, és nem lenne baj, ha mindenhonnan lemenne egy kicsi../

Valakinek valami ötlet? Bármit szívesen fogadok!

2013. febr. 28. 13:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem napközben iszom meg.

Valakinek valami jó tanács táplálkozással kapcsolatban?

2013. febr. 28. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
ne koplalj, csak a szénhidrátokból vegyél vissza. ennyi:) (by the way, szerintem a 167 centi-55 kiló tökéletes, nehogy az legyen, hogy mindig ott látod magadon azt a kis pocit, mert én is így fogytam túl sokat is..)
2013. febr. 28. 15:19
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát azért van mit leadnom, nem azt mondom, hogy sok, de nagyon zavaró.

Jó lenne, ha sikerülne. :)

2013. febr. 28. 15:21
 14/21 anonim válasza:

Nem olvastam a többi választ, de szerintem tök egészséges most a súlyod, szerintem egy dekát sem kellene fogynod...

Inkább próbáld ezt tartani minél tovább - mozogj rendszeresen, egészségesen étkezz, bla-bla-bla... :)

Én 31/N vagyok, ugyanúgy 167cm mint Te és 16 évesen én is 55 kg voltam - azóta is azt az akkori bomba alakomat áhítozom vissza!

2013. febr. 28. 20:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Csak az a 'kis' úszógumi zavar, és azt szeretném leadni.

Remélem sikerül! :)

2013. febr. 28. 20:07
 16/21 anonim válasza:

Biztosan sikerül, hajrá hajrá!! ;)

Naja, bárcsak magamat is tudnám így biztatni... :/ :D

2013. febr. 28. 20:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Én már tavaly nyár óta próbálkoztam ezzel a pár kilóval..de csak nem ment le, bármit csináltam, nem segített. Most megint próbálom magam rávenni :)
2013. febr. 28. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Anyukám, én tavaéy nyár óta 16 kilót fogytam, nehogymár te nem tudsz 2 kilót!

Egyél csak husit, zöldséget, salátákat, gyümölcsöt, mozogj egy kicsit és garantálom, hogy 1 hónap alatt lemegy.

2013. febr. 28. 20:36
 19/21 A kérdező kommentje:

Az szép eredmény, gratulálok!

Most már tényleg rászánom magam! :)

2013. febr. 28. 20:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Írják sokan, hogy mennyiségre tökéletes a súlyod, igen de minőségre nem biztos, és ahogy látom pontosan ez a bajod.Torna vagy, súlyzós edzés + aerob + minőségi étrend segít.A citromos víz, kelkáposzta kapszula, ecet, és hasonló marhaságokat élből felejtsed el.Olvasd el a sárga kapszulát abban le van minden írva, ingyé letölthető könyv, van benne mintaétrend stb, le is írhatnám újra az egészet.A testformálásban, alapműnek számít.
2013. márc. 1. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!