Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az lenne a keresem a fogyashoz...

Az lenne a keresem a fogyashoz az elegendo-e ha este kb 2x20 percet aktivan tornaszok (szokdosok zenere, gugolas, kez es lab bemelegites, helyben szaladas stb. )? Leszeretnek fogyni es kerem a tanacsotokat! Es ha lehet mongyatok par tornat.

Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat:)
2008. dec. 8. 19:38
 1/4 anonim válasza:

Szia! Ha szereted a lovakat és van a közelben lovaglási lehetőség akkor azt ajánlom!

Én lovaglással(heti két alkalommal 2óra) 1hónap alatt 5 kg-t fogytam!

2008. dec. 8. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:

nagyon sokat számít hogy hßany kiló, milyen magas és hány éves vagy. 2x20 perc egy 100 kilós embernek nem rossz táv kezdésnek, de pl egy 60-70kilós embernek ez nagyon kevés mozgás.

szerintem elöször is kezd el diétázni, vagy is semmi csoki, semmi édeség , ha nagyon hiányzik max naponta egy müzli vagy egy pici darab csoki, keksz. aztán minél kevesebb kenyér, és nagyon sok gyümölcs , nyers zöldség.

sétálj sokat, ha lehet ne busszal menj suliba gyalogolj, ha teheted pl városban laksz, mindenhol biztonságos van járda akkor ha pl gyalog kb egy óra lenne naponta haza sulibol akkor gyalogolj haza. mond anyukádnak hogy mostantol haza gyalogolsz ne izguljon (ha fö utmellett van nincs járda akkor ne). a napi egy óra séta kb 1 hónap után megteszi a hatását. aztán könnyebb lesz elkezdened egy aktívabb mozgást.

2008. dec. 8. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Legalabb minden masnap mozogj, de 20 perc az keves. 30 perc legyen meg, es aktivan, es minden masnap. Amikor mar erzed, hogy minden masnap 30 perc elegendo, birnal tobbet is, akkor pedig legyen 40 perc, majd fokozatosan noveld egy ora mozgasra. Es minel tobbet, annal jobb!

Hetfo, szerda, pentek, vasarnap, 1-1 ora mozgas, jo. De ketszer 20 perc szinte semmi.

2008. dec. 8. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
ugy ertem minden este 2x20 percet
2008. dec. 9. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!