Mondanátok nekem véleményt az alábbi étrendről? Nagyon régen tökéletesítgetem.
Márc 4-én lenne 2 hónapja, hogy próbálom kialakítani a számomra tökéletes étrendet.
Szálkásító étrend, 60 kg vagyok nő, így minimum 120 gramm fehérje és maximum 90 gramm szénhidrátra van szükségem.
Az étrend:
1. étkezés (reggel 7-8)
1 db egész tojás, és 2 db fehérje (zsíradék nélkül sütve vagy főve, jobb ha sütöm, mert akkor a sárgája megy a hajamra :D), 4 szelet sovány sonka, 1 db 100% teljes kiőrlésű rozslisztből készült kenyérke (10g), sörretek, paradicsom.
25 g fehérje, 9 g ch, 8 g zsír
2. étkezés (11-12 óra)
Fehérje turmix vízzel hígítva és alkalomadtán 1 db fentebb említett kenyérke kevéske mézzel kenve.
(Ez az étkezés általában a 1,5 órás tornám után van)
21 g pr, 2 g ch, 1 g zsír (mézes kenyér: 1 g pr, 5 g ch, 0 g zsír)
3. étkezés (13-15 óra)
150 grammos csirkemell (vagy pulykamell, comb, esetleg darált pulykacombból készült húspogácsa vagy csirkeszárny), zöldségkörettel. És ha épp úgy főzök, akkor 1 tányér üres tyúkhúsleves
35 g pr, 4 g ch, 3 g zsír (húsleves: 16 g pr, 8 g ch, 4 g zsír)
4. étkezés (16-17 óra)
1 db tonhal konzerv, vagy 150 gramm heck olívaolajon sütve. Sopszka/görög vagy cole slaw salátával (túró és alma illetve ananász nélkül)
33 g pr, 15 g ch, 1 g zsír
5. étkezés (18-19 óra)
50 gramm zsírszegény túró + 30 gramm natur joghurt fahéjjal, édesítővel ízesítve, esetleg vaníliával.
8 g pr, 4 g ch, 1 g zsír
21-22 óra: alvás
Mondanátok nekem véleményt?
Szálkásító diéta: testömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 1-1,5 gramm szénhidrát.
A 2. étkezésem után, mint ahogy fent is írtam, 1,5 órát tornázok, ha bringázás a bemelegítésem akkor 2 óra torna is meg van: kardio bemelegítés (futás, kocogás, bringázás 30-50 percben) majd 60-70 perc erősítés: vádli, comb, popsi, derék és has, hát, karok és vállak.
26 éves nő vagyok, jelenleg itthon vagyok, a 20 hónapos gyermekemmel. Vagyis a napi programunk: felkelés, reggeli, szaladgálás a házban, majd szaladgálás az udvaron, alvás (nekem torna) ebéd, lemegyünk a bolt bringával és/vagy gyalog, majd ha jó az idő ismét a kertben szaladgálunk, állatokat etetünk, 4-5 körül van egy uzsonna majd játék bent 7-kor fürdés és alvás. Közben végzem a házimunkát, főzök, takarítok, mosok, vasalok.
Nem tudom hány kalóriát használok fel egy nap.
Cole slaw: fejes káposzta, sárgarépa, só, bors, alma vagy ananász. Nem tudom ebbe mi a zsír? A görög salátába nem teszek fetát.
Ha diéta alatt nem eszünk gyümölcsöt akkor felejtős. Én így nem tudok élni. 2 hónap alatt megtudtam magamról, hogy igen is kell egy kis édes, kell a gyümölcs. Akkor ez nekem nem működik. Köszönöm.
elegge elter a fogalmad a olse lawrol de hagy fezesselek jo utra: [link] hidd el hogy en tudom mi az :D es az ananasznak rohadtul semmi koze hozza max ha olyan edesitesut veszel de fujj mar...
a kenyerrel nins baj egy szelet tk kenyerbe nem hal bele senki nygodtan egyed ha annyi neked eleg de ha ehes leszel akkor ne csodalkozz. Amugy meg megis mitvarsz? Egy dieta foleg ha fogyasrol van szo aldozatokkal jar el kell donteni, hogy kinek mi a fontos... jo nem fogsz elhiznni napi egy almatol csak jobban menne a fogyas ha iktatnad... de mint mondtam rajtad all ez az a pont amikor elbukik az emberek 95% es nem erti h miert nem fogy?? ja hogy aldozatokat kell hozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!