Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem véleményt az...

Mondanátok nekem véleményt az alábbi étrendről? Nagyon régen tökéletesítgetem.

Figyelt kérdés

Márc 4-én lenne 2 hónapja, hogy próbálom kialakítani a számomra tökéletes étrendet.

Szálkásító étrend, 60 kg vagyok nő, így minimum 120 gramm fehérje és maximum 90 gramm szénhidrátra van szükségem.

Az étrend:

1. étkezés (reggel 7-8)

1 db egész tojás, és 2 db fehérje (zsíradék nélkül sütve vagy főve, jobb ha sütöm, mert akkor a sárgája megy a hajamra :D), 4 szelet sovány sonka, 1 db 100% teljes kiőrlésű rozslisztből készült kenyérke (10g), sörretek, paradicsom.

25 g fehérje, 9 g ch, 8 g zsír

2. étkezés (11-12 óra)

Fehérje turmix vízzel hígítva és alkalomadtán 1 db fentebb említett kenyérke kevéske mézzel kenve.

(Ez az étkezés általában a 1,5 órás tornám után van)

21 g pr, 2 g ch, 1 g zsír (mézes kenyér: 1 g pr, 5 g ch, 0 g zsír)

3. étkezés (13-15 óra)

150 grammos csirkemell (vagy pulykamell, comb, esetleg darált pulykacombból készült húspogácsa vagy csirkeszárny), zöldségkörettel. És ha épp úgy főzök, akkor 1 tányér üres tyúkhúsleves

35 g pr, 4 g ch, 3 g zsír (húsleves: 16 g pr, 8 g ch, 4 g zsír)

4. étkezés (16-17 óra)

1 db tonhal konzerv, vagy 150 gramm heck olívaolajon sütve. Sopszka/görög vagy cole slaw salátával (túró és alma illetve ananász nélkül)

33 g pr, 15 g ch, 1 g zsír

5. étkezés (18-19 óra)

50 gramm zsírszegény túró + 30 gramm natur joghurt fahéjjal, édesítővel ízesítve, esetleg vaníliával.

8 g pr, 4 g ch, 1 g zsír

21-22 óra: alvás

Mondanátok nekem véleményt?

2013. febr. 28. 12:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha gyümölcsre vágyom, akkor 2. étkezés mellé rakok egy almát VAGY pedig a 3. és 4. étkezésem köretét megcserélve a csirkemell mellé egy ananászos cole slaw-t eszek.
2013. febr. 28. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend, az mi?mennyi kcalt égetsz naponta edzel e rendszeresen?súlyod egy dolog de zéró adat nem mindegy egy irodában ülsz vagy melós vagy egy pozitívum:Sopszka:)csipném nagyon:9
2013. febr. 28. 12:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Szálkásító diéta: testömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 1-1,5 gramm szénhidrát.

A 2. étkezésem után, mint ahogy fent is írtam, 1,5 órát tornázok, ha bringázás a bemelegítésem akkor 2 óra torna is meg van: kardio bemelegítés (futás, kocogás, bringázás 30-50 percben) majd 60-70 perc erősítés: vádli, comb, popsi, derék és has, hát, karok és vállak.

2013. febr. 28. 12:57
 4/10 A kérdező kommentje:

26 éves nő vagyok, jelenleg itthon vagyok, a 20 hónapos gyermekemmel. Vagyis a napi programunk: felkelés, reggeli, szaladgálás a házban, majd szaladgálás az udvaron, alvás (nekem torna) ebéd, lemegyünk a bolt bringával és/vagy gyalog, majd ha jó az idő ismét a kertben szaladgálunk, állatokat etetünk, 4-5 körül van egy uzsonna majd játék bent 7-kor fürdés és alvás. Közben végzem a házimunkát, főzök, takarítok, mosok, vasalok.

Nem tudom hány kalóriát használok fel egy nap.

2013. febr. 28. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
bocs de a Sopszka szónál megakadtam:)rostokban szegény ,tonhal konzerv kapufa,minimum és maximum határ nem szentírás,ez egy napi kaja van másik 6 nap a héten.edzés alatt mennyit égetsz?milyen intenzitású?
2013. febr. 28. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
gyereket millióan nevelnek a velük való munka nem tétel emelgeted stb a normál 8 órai teszem azt könnyű fizikai munkát karcolja talán
2013. febr. 28. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
nem jo hogy a feherje turmixot edzes elott iszod pont hogy utana kellene 8g feherje semmi estere a joghurtot elfelejtenem es helyette tobb turo este a coleslaw zsiros eredendoen szoval te biztos valami marol beszelsz de a feta sajt is a gorogben a sopszka is. a pulykacomb is zsiros a huspogacsa is es a husleves is ha nem csak mellet fozol bele szoval en atszamolnam ezeket az ertekeket mert nekem ugy tunik elegge el vannak szamolva amugy gyumolcsot el kene felejteni ha mar dietazunk...
2013. febr. 28. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
A kenyeren kívűl szerintem okés. Mondjuk az is csak akkor baj, ha sokat akarsz fogyni, ha súlytartón vagy akkor elmegy, bár én akkorse ennék napi szinten kenyeret, csak nagyon ritka alkalmakként.
2013. febr. 28. 20:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Cole slaw: fejes káposzta, sárgarépa, só, bors, alma vagy ananász. Nem tudom ebbe mi a zsír? A görög salátába nem teszek fetát.

Ha diéta alatt nem eszünk gyümölcsöt akkor felejtős. Én így nem tudok élni. 2 hónap alatt megtudtam magamról, hogy igen is kell egy kis édes, kell a gyümölcs. Akkor ez nekem nem működik. Köszönöm.

2013. febr. 28. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:

elegge elter a fogalmad a olse lawrol de hagy fezesselek jo utra: [link] hidd el hogy en tudom mi az :D es az ananasznak rohadtul semmi koze hozza max ha olyan edesitesut veszel de fujj mar...

a kenyerrel nins baj egy szelet tk kenyerbe nem hal bele senki nygodtan egyed ha annyi neked eleg de ha ehes leszel akkor ne csodalkozz. Amugy meg megis mitvarsz? Egy dieta foleg ha fogyasrol van szo aldozatokkal jar el kell donteni, hogy kinek mi a fontos... jo nem fogsz elhiznni napi egy almatol csak jobban menne a fogyas ha iktatnad... de mint mondtam rajtad all ez az a pont amikor elbukik az emberek 95% es nem erti h miert nem fogy?? ja hogy aldozatokat kell hozni...

2013. febr. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!