Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen esetben a sporton kívül...

Ilyen esetben a sporton kívül milyen diéta segít? És milyen sportok?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok és 52 kg. Nem akarok különösebben fogyni, szerintem ez ideális, és meg is vagyok elégedve az alakommal, kivéve a hasammal. Ki fogtok röhögni, de már a szexuális életem kezd erre rámenni, mert amint felülre kerülök és meglátom a hasamon lévő "hájat", elmegy a kedvem az egésztől.

Futni szoktam, tervezek még spinningre járni tavasztól, ezen kívül milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni, ami segíthet? Jelenleg nem követek szigorú diétát, kellene esetleg?

2013. febr. 27. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

a szexuális része ismerős, én a combommal vagyok így :D

fogynod nem kell, talán a cukrot elhagyhatod, esetleg a gabonát is.

youtube-on rengeteg jó hastorna van :) 'abs workout'

2013. febr. 27. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából a hastorna ilyen esetekben nem sokat jelent, konkrétan azért mert se felülés, se hasprés, se lábemelés nem égeti a fölötte lévő zsírt. A diéta ilyenkor a nyerő, de ettől függetlenül a szobabrinyó jó lesz, meg a hasedzést se kell elhagyni.
2013. febr. 27. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
" Jelenleg nem követek szigorú diétát, kellene esetleg? " - Azt írd le, hogy milyen étrendet követsz előbb. Nem mindegy, hogy jelenleg mit eszel, ettől függ, hogy kell-e szigorúbb étrend, avagy nem.
2013. febr. 27. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Cukrot egyáltalán nem fogyasztok, próbálok odafigyelni az étkezésre, pl. durumtésztát is hetente-kéthetente max 1x eszem, kenyeret, pékárut szinte soha.

Ettől függetlenül nem menekülök ki a konyhából, ha rántott hús az ebéd, de az is tény, hogy ha kell, bírom követni a szigorú étrendeket, a lifetilt diétával leadtam 10 kg-t a nyáron, ami nem is jött vissza.

Nem gondolom, hogy most is ilyen drasztikus diétára van szükség, de javítsatok ki, ha tévedek.

2013. febr. 27. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tévedsz.

Viszont a sportot illetően, most, hogy jön a tavasz, végezz minél több szabadtéri sportot. A spinning is jó, de amikor csak teheted, részesítsd előnyben a friss levegőn végezhető mozgást: korcsolyázás, teniszezés, kosárlabda, ilyenek.

2013. febr. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!