Ilyen esetben a sporton kívül milyen diéta segít? És milyen sportok?
165 cm vagyok és 52 kg. Nem akarok különösebben fogyni, szerintem ez ideális, és meg is vagyok elégedve az alakommal, kivéve a hasammal. Ki fogtok röhögni, de már a szexuális életem kezd erre rámenni, mert amint felülre kerülök és meglátom a hasamon lévő "hájat", elmegy a kedvem az egésztől.
Futni szoktam, tervezek még spinningre járni tavasztól, ezen kívül milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni, ami segíthet? Jelenleg nem követek szigorú diétát, kellene esetleg?
a szexuális része ismerős, én a combommal vagyok így :D
fogynod nem kell, talán a cukrot elhagyhatod, esetleg a gabonát is.
youtube-on rengeteg jó hastorna van :) 'abs workout'
Cukrot egyáltalán nem fogyasztok, próbálok odafigyelni az étkezésre, pl. durumtésztát is hetente-kéthetente max 1x eszem, kenyeret, pékárut szinte soha.
Ettől függetlenül nem menekülök ki a konyhából, ha rántott hús az ebéd, de az is tény, hogy ha kell, bírom követni a szigorú étrendeket, a lifetilt diétával leadtam 10 kg-t a nyáron, ami nem is jött vissza.
Nem gondolom, hogy most is ilyen drasztikus diétára van szükség, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nem tévedsz.
Viszont a sportot illetően, most, hogy jön a tavasz, végezz minél több szabadtéri sportot. A spinning is jó, de amikor csak teheted, részesítsd előnyben a friss levegőn végezhető mozgást: korcsolyázás, teniszezés, kosárlabda, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!