Ha a rántotthúsról (jelen esetben csirkemell) leszedem a panírt, akkor az jó diéta esetén ebédre?
tehát a panír szívja fel azt a temérdek olajat? (plusz ok, nyilván a zsemlemorzsa meg a liszt sem lesz rajta)
amúgy lemértem és 2 szeleten ez 6 dekát jelentett :D -ezt azoknak akik szerint az elhanyagolható-
Ha most ilyet csinált neked anyud, vagy te csináltad, akkor oké..
De legközelebb párold, vagy rakd bele jénaiba, szórj rá füszereket (ne rakj bele zsírt, olajat), és rakd be a sütőbe
én azt mondanám hogy diétásabb... nem diétás. Mégiscsak olajban sült az a husi..
inkább párold máskor, ha tudod.
Jaj, Istenem! Nyugodtan edd meg azt a nyomorék csirkemellet! Nem fogsz tőle hízni. Én speciel nem szoktam leszedni a panírt, de te tudod.
Nem lehet folyton párolt cuccokat enni, mert az ember egy idő után már attól hányni kezd, hogy nincsenek ízek.
A csirkemellnek sehogy sincsen íze, kb annyira ízletes, mint a hungarocell vagy egy nejlonzacskó. Nagyszerű fehérjeforrás, de egy gasztronómiai katasztrófa.
Mondjuk, ha te nem szeretsz jót enni, tehát a kaja neked leginkább csak táp/üzemanyag funkciót képvisel, akkor pont jó.
De ne feledd, tápokat a (haszon)állatok szoktak enni. Az emberek ételeket szoktak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!