Fogyókúra alatt megfelelő a napi 1000 kcal és 100gramm szénhidrát?
Figyelt kérdés
Sziasztok !! 14 éves lány 168 cm és 46 kg vagyok.2013. febr. 26. 22:55
31/35 A kérdező kommentje:
Utolsó!!
:DDD köszönöm:))
2013. febr. 27. 16:21
32/35 anonim válasza:
Dehogy vagy messze a csinos alaktól. 52 kilósan is csinos voltál, most is, a hasprofil alapján még kissé túl vékony is. Fiatal vagy, hamvas és az arcod is bájos. Tényleg sokan mit meg nem adnának érte, hogy úgy néznének ki, mint te. Ne rontsd már el :) Ha tovább fogysz, tényleg tönkrevágod az egészséged és a most még jó alakod. Persze ha hibásan látod, akkor nehéz lesz meggyőzni... :(
33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó!!
Mindenkinek aki normálisan válaszolt nagyon szépen köszönöm :)!!
2013. febr. 27. 16:42
34/35 A kérdező kommentje:
Valaki megtudná mondani hogy akkor súlytartáshoz mennyi lenne nekem az ideális Calória és Szénhidrát szükségletem ?
2013. febr. 27. 16:43
35/35 anonim válasza:
Kalóriából olyan laza 1700-2000 (tényleg ennyi), ebből mondjuk 150gramm szénhidrát. Meg valami vitaminkészítmény sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!