Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt megfelelő a...

Fogyókúra alatt megfelelő a napi 1000 kcal és 100gramm szénhidrát?

Figyelt kérdés
Sziasztok !! 14 éves lány 168 cm és 46 kg vagyok.
2013. febr. 26. 22:55
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Normálisan ettem zöldséget gyümölcsöt húsokat sok fehérjét stb. és úgy csak tartottam a súlyom :( Viszont én fogyniii akaroook mert dagadt vagyok így!!!
2013. febr. 27. 12:50
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nagyon gyorsan felejtsd el ezt a diétás f*szságot, rendesen sovány vagy. De tényleg. 52-53kilósan sokkal jobban néztél ki.

Kajálj normálisan, hanyagold a mekis szarokat ha lehet, állj neki sportolni vagy edzeni.

K*rva jó genetikád van, fasza feszes combod meg feneked lesz tőle. Ja, nemtudom hogy pushup vagy más marketing-melltartó van-e rajtad a képeken, de a súlyodhoz képest elég nagyok a melleid, na ha ebből a 46kilóból még fogysz akkor azok is el fognak tűnni, azt meg gondolom nem szeretnéd. Nem túl izgalmas egy csontváz két üres tejeszacskóval hidd el. :D

Mi férfiak általában úgy vagyunk vele hogy inkább legyen 5kiló a nőkön, mint hogy ha megeszik egy algopirintől gy nézzen ki mintha terhes lenne.

2013. febr. 27. 12:52
 23/35 A kérdező kommentje:

Utolsó!!:)

Igen sajnos elég nagy a mellem én kurwára gyűlölöm őket..

leírom a méreteimet:

mell:80cm

derék:57cm

csipő:75cm

Comb:45cm (a legvastagabb részénél)

2013. febr. 27. 12:57
 24/35 anonim ***** válasza:

Pont jó, nemtudom mi bajod van vele, k*rva sok csaj ölne egy ilyen alakért.

Kolléga jól írta, tényleg van egy laza testképzavarod.

2013. febr. 27. 13:07
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó:)

Viszont én egyáltalán nem vagyok büszke az alakomra sem.. Jó persze tudom hogy nincsen gusztustalan hájam stb. de akkor is messze vagyok még a szép csinos alaktól:'(

2013. febr. 27. 13:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a gondod vele?
2013. febr. 27. 13:27
 27/35 A kérdező kommentje:
A mellemet a combomat és az arcomat (bár az arcom az ne tartozik az alakomhoz
2013. febr. 27. 13:32
 28/35 A kérdező kommentje:

Tehát ez értelmetlen volt ez a mondat.. szóval..

A mellemet a combomat és az arcomat utálom !! (bár az arcom az nem az alakom) *

2013. febr. 27. 13:36
 29/35 anonim ***** válasza:
Alacsony a testzsírod, nem kell fogyni egyáltalán. Én a vékony csajokat szeretem, de ennél soványabban már csak rosszabbul néznél ki. Ha kövérnek látod magad, akkor nem ártana egy pszichológus.
2013. febr. 27. 14:12
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én keresek valami kövér kérdezőt, bakker mi izgalmas van abban hogy egy full jó testű 14 éves ír ki fogyós kérdést?

Most győzködjünk arról, hogy nem, nem vagy elhízva, kur.va jól nézel ki, más országban már nőül vettek volna 1 évvel korábban..?

Uncsi, ha elhíztál gyere vissza :D

2013. febr. 27. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!