Fogyókúra alatt megfelelő a napi 1000 kcal és 100gramm szénhidrát?
Hmm, cuki a póz. Mindkettő.
Na most, látszólag egészséges tested van.
Sokat romolhat ám ez a jövőben, ha ennyi idősen már elkezdesz 1000 kalórián élni, meg ugye ott a probléma, hogy ilyen alakkal miért írsz a fogyi kategóriába..
Lehet nálad sincs minden rendben testképileg?
Utolsó válaszoló a paleóval rövid, tömör és igen hasznos választ adott.
Ha te 40, akkor én is 40 kilós szeretnék lenni!
Szerinted ~190 centi magas férfiként mennyire jó ötlet?
Hát jó de te:
1.Férfi vagy
2.190 cm magas..
Ó te jó ég! Ugye a második képen be van húva a hasad, mert ha nem írtó sovány vagy!
Én 160 cm vagyok 48 kg 21 éves lány és én sem akarok fogyni. Neked sem kellene, nem hogy még 40 akarsz lenni... már így is elég gebe vagy.
Mindkettő igaz.
De attól, hogy nekem sokkal brutálisabban egészségtelen lenne a 40 kiló, attól még neked is kórosan sovány és egészségtelen lenne. Akkor te miért lehetsz 40 kiló? Kevésbé lenne egészségtelen? De akkor az lenne :)
Nem nincs behúzva a hasam az orvos is folyton ezzel basztat h behúzom a hasam aztán megmutattam neki hogy milyen amikor behúzom a hasam és most már elhiszi hogy nem húzom be a hasam hanem ilyen alapból..
Itt egy kép ahol behúzom a hasam azért sztem van külömbség.. : [link]
Jól vagy te összerakva, ne akarj fogyni.
De ezt igazolhatod is: egészséges táplálkozással aki túlsúlyos az fogy, aki nem az nem fogy vele.
Ha sok zöldséget, húsokat, gyümölcsöket eszel akkor fogyni fogsz. Kivéve, ha ideális, egészséges a testsúlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!