Mennyit fogytál Insanityvel?
Figyelt kérdés
Hány kg voltál, és mennyi vagy most (mármint, ha nem mostanság csináltad végig a programot..)?2013. febr. 26. 17:56
1/3 anonim válasza:
Január 4. óta Insantynizek. 65,5 kg-mal kezdtem, tegnap 60,2 kg-ot mértem.
De hozzá kell tennem, nagyon élvezem ezt az edzés programot, nagyon szeretem Shaun stílusát, már egy jó pár napja minden napos program, de én úgy gondolom nem ettől fogytam. Persze segített, de megfelelő étrend nélkül nem ért volna önmagában sokat.
2/3 A kérdező kommentje:
igen az étrend az egyértelmű, futhat az ember 10 kmt is, ha pizzát vacsorázik, nem ér vele semmit..
egyébként gratulálok és köszi a választ :)
2013. febr. 26. 18:43
3/3 anonim válasza:
egy ismerosom fogyott 11kg-t, eleinte az étrendre is figyelt, aztán már evett mindent, csak édességet, szénhidrátot hagyta ki. O nagy tulsulrol indult, pontosan nem tudom mennyi.
egy másik ismerosom is végigcsinálta, látványosan lefogyott, kilot nem tudokl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!