Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dietaba/Eletmodvaltasba...

Dietaba/Eletmodvaltasba kezdenek, ez jo etrend? Ezzel mennyi ido alatt menne le rolam kb.8 kg? 151/53kg 17/L

Figyelt kérdés
Reggelire egy lagy tojast,vagy jaurtot ennek, iskolaba szendvics barna kenyerbol tojassal,sajtal es szalamival, meg nem sokara salatval,ideny zoldesegekkel, aztan uzsira meg suli idoben viszek magammal teljes kiorlesu kekszet es ha ehes vagyok egyet-egyet elragcsalnek szunetben, aztan otthon ebed ami van (ez olyan 4ora fele),aztan kb semmi,de ha nagyon ehes vagyok egy rantotta,vagy valami konnyu dolog. Sok folyadel,semmi udito inkabb asvany viz,teak es ha idom lesz ra kocogok napi 20percet,vagy amennyit epp sikerul.

2013. febr. 25. 18:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem is! :)
2013. febr. 25. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
TaplalkozasHarcmuves, igen, 14 vagyok :) köszönöm és én is remélem, hogy az a 4 kg hamar lemegy..
2013. febr. 25. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!