A napi elegendő folyadékbevitel mennyit segít a fogyásban?
Figyelt kérdés
22 vagyok, 171 centi és 60kg. Elméletben jó a súlyom, mozogni is szoktam, sőt többet is tervezek tavasztól. Amikor nagy stressz ér ledobok 5 kilót, nincs étvágyam és én magamnak úgy jobban tetszek, mások szerint nekem az kevés. A legnagyobb gondom, hogy mindenki szerint már az okoz egy kis fogyást, ha eleget iszok. Én ugyanis nem iszok szinte soha, néha heti egy pohár víz sem megy le. Nem kívánom, ha próbálok kortyolva iszogatni rosszul leszek.
Tényleg segítene, ha rávenném magam az ivásra?
2013. febr. 25. 18:29
2/7 anonim válasza:
Fontos, mert a folyadék a szervezet működésében játszik jelentős szerepet, az anyagcsere pedig ugyebár a szervezettel működésével áll kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
Akkor mit szoktál inni? Ha egy héten át nem innál semmit, akkor rég szomjan haltál volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Reggel egy bögre kávé, kevés tejjel. Amúgy eszek napi 1-2 almát, néha joghurtot. Más folyadékra nincs igényem, eltelik sokszor úgy egy hét, hogy nem is ittam, nem kívánom. Akkor viszek be több folyadékot, ha van leves, de az ritka.
2013. febr. 25. 21:18
6/7 anonim válasza:
Már rég meghaltál volna ilyen kevés mennyiségű folyadék fogyasztásával.
Amúgy marha sokat segít. Én is keveset ittam. Kb 0,5-1 litert. Most hogy 2 liter iszok, olyan, mintha hajigálnám le magamról a kilókat!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hazudok, ennyi folyadék megy le. Szinte sosem vagyok szomjas, eszembe sem jut. Vizet iszok talán heti egyszer pár kortyot Az orvosom is jól letolt. Most azzal próbálkozok, hogy előre lefőzök jó sok citromos zöldteát, behűtöm szigorúan cukor nélkül és azt viszem mindenhová, iszogatom. Hátha segít.
2013. febr. 27. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!