Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek hogy sikerült a zsírtörő...

Sz.mse kérdése:

Kinek hogy sikerült a zsírtörő masszázs kúrája?

Figyelt kérdés
Ki mennyiről indult mennyi lett, mennyi alkalom után. Milyen volt, mennyire fájt, meddig volt az eredmény tartós?

2013. febr. 24. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Ezt a kérdést nem akartam volna elolvasni soha.
2013. febr. 24. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Így néztem erre a kérdésre

[link]

2013. febr. 24. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. febr. 24. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Zsírtörő masszázs:D:D:D::D:D:D ilyen is van?

Vajon az összetört zsír ettől kipárolog a bőr alól?

Azt hittem a zsírok nem párolognak, de már megint hazudtak.

Vagy hogyan távozik az a zsír. Értem már miért kicsi a feneke minden irodai alkalmazottnak, mert a szék ülőkéje összetöri benne a zsírt és így történik a helyi fogyás is.

Végülis teljesen logikus a dolog.:D:D:D:D:D

2013. febr. 24. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A zsírtörő masszázsnak az minden elvi alapja, hogy a zsírszövetek mechanikai védelmet is biztosítanak, és erőhatásokra sérülnek. A sérült szövet pedig elvileg elszállításra kerül.

A való életben ezzel nem foglalkozunk, esszük a húsokat és a zöldségeket, kerüljük a cukros, lisztes ételeket, tejtermékeket, és HA ezekre van pénz, még marad akkor abból el lehet járni masszázsra is. Ha viszont az egészséges táplálkozás felemészti a pénzt, vagy a maradék pénzből például omega3, c-d-vitaminra futja, akkor ezek fontosabbak mint a masszázs. Tehát sorrend van, és az egész pénz és idő kérdése. Legyen meg az egészséges táplálkozás, az egészséget biztosító mozgás, a táplálékok kiegészítése (ami szinte minden embernek jól jön, aki nem napozik egész nap egy tengerparton és eszik kizárólag tengeri halat) és utolsó a masszázs, ami egyébként biztosan jó, ha már minden más is klappol.

2013. febr. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!