Lefogyottak! Hogyan álltak hozzátok az emberek fogyás előtt és most?
Hát már nagyon régen volt, de ég és föld volt a különbség.
De mindenképpen megérte, már el is felejtettem milyen érzés kövérnek lenni.
Hogy a parom szavait hasznaljam: Kemeny popsi, kemeny futyi! :)
Mivel rovidebb szoknyat, szukebb farmert is fel tudok mostmar venni, igy tobb ferfinek akad meg rajtam a szeme, a barinok is gratulalnak, egyutt orulnek velem, es tenyleg tobb a sex, mert ellenalhatatlanabba valtam a parom szemeben (aki eddig is szeretett, csak most kicsit jobban ;))
Nekem a szintén túlsúlyos unokatesóm szól be állandóan amiatt, hogy alig maradt mellem.
Rohadt szarul esik, pláne, hogy egészségügyi okok miatt kellett fogynom, nem volt rajtam durva felesleg, BMI-m még épp normál volt.
Bár még csak 16 kilót adtam le és hátra van 20--30 (nem tudom mennyi akarok fogyni), de vegyesen állnak hozzám. Sokan örülnek, csodálkoznak, egyik "barátnőm" meg mindig hozzám vágja, ha nem lennél munkanélküli, akkor nem tartanál itt...
(ja, csak mert ő nem képes normálisan enni (süti-csokival) és hétvégén legalább megemelni a seggét, az nem az én hibám...)
Ja, nekem egy ismerősöm, aki rég látott, teljes kétségbeeséssel kérdezte, hogy ugye nem vagyok rákos?
Szegény tényleg azt hitte, hogy valami bajom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!