Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Spinracing! Be merjem vállalni...

Spinracing! Be merjem vállalni úgy, hogy nem jártam előtte rendszeres edzésekre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

158 cm és 55 kg vagyok. Szeretnék fogyni olyan 5-10 kg-ot, vagyis a centi lenne a lényeg, meg a formásodás inkább. Arra gondoltam kipróbálom a spinnracinget, de nem tudom végig tudnám-e csinálni az 1 órás edzést úgy, hogy nem igen jártam konditerembe, fitnessterembe eddig. Mondjuk állóképességem szerintem egész jó, úgy értem, napi több órát sétálok gyorstempóban sokszor, de az talán mégsem ugyanaz. Szerintetek? Hatásos lenne zsírégetés szempontjából?

2013. febr. 22. 16:35
 1/1 Geryson válasza:

Nézd, mozgásnak mozgás, sportnak sport tehát ártani nem fog. Az nyilvánvaló, hogy nem fogok bírni végig első alkalommal, sőt még 1-2 hét után sem, de ez minden sporttal előfordul (én kick-box aerobickon jártam anno így). Aztán majd lesz kondid, ráállsz erre a típusú edzésre és egyre többet fogsz bírni.

Zsírégetésre nagyon jó a kerékpár, de természetesen ez fenék, vádli és comb részeken jön inkább ki (főleg fenék és comb). Én 20 éve kerékpározom, ebből 12-3 évet versenyszerűen. Olyan vádlim és fenekem van, hogy nincs miért szégyenkeznem. Szerintem az egyik legjobb sportág, mindenképpen próbáld ki és ahogy írtam - ne keseredj el, hogy nem fogod végig bírni - semmilyen sportot nem bírnál végig az elején!

2013. márc. 1. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!