Sikeres fogyókúrázók?!
32 éves nő vagyok, fél év alatt adtam le 20 kilót
Kalóriabázis.hu-t használom, kizártam az egyszerű szénhidrátokat (cukrot, lisztet teljesen) és megemeltem a fehérjefogyasztásom. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy sok-sok csirkemell, tojás, zsírszegény túró, zöldségek, kevés barna rizs, nagyon kevés teljes kiőrlésű kenyér, reggelente natúr zabpehely sovány tejben főzve. Mellette edzőterembe járok, súlyzós edzéseket csinálok, hogy a zsírom fogyjon, ne az izmaim vesszenek.
15 éves fiú vagyok,másfél hónap alatt adtam le 20 kilót.
Elhagytam a fehér lisztes cuccokat,cukrot,chipseket,rizst,krumplit,stb.,helyette sok fehérjében gazdag ételt ettem,sok zöldéget,gyümölcsöt,halat,csikrkemellet,stb.
Leginkább Update konyhás kajákat ettem.
Mozogtam úgy napi 2 órát,súlyzós edzések,futás,kocogás,séta,ugrókötelezés,fekvőtámaszok,hasprés,kitörések,stb.
Most 56-57 kiló vagyok,177 centihez.
Utolsó vagyok!
A mai napig nem eszem sem fehér lisztse kajákat,sem cukrosakat,csak teljes kiőrlésűt,kerülöm a zsíros kajákat,és mindeből csak mértékkel eszem.
Amióta ezt csinálom,sokkal jobban érzem magam a bőrömben,és egészségesebb is vagyok,mind testileg,mind lelkileg. Teljes életmódváltás volt,de megérte! :)
Én még csak félig vagyok sikeres:) Eddig majdnem 10 kiló ment le, még ennyitől szeretnék megszabadulni az elkövetkező időkben.
Januárban döntöttem, hogy lefogyok - nem újévi fogadalomként, csak akkor sikerült magam rászánni. Valójában szinte mindig "fogyókúráztam", ami kimerült abban, hogy párszor egy héten tornáztam, és evés után nyivákoltam. Ciki, nem ciki, én sokáig ezt neveztem fogyókúrának.
Szóval most januárban döntöttem el, hogy tényleg komolyan veszem. Annak idején a cigiről is úgy szoktam le, hogy egyik nap még elszívtam 10 szálat, másnap meg semmit, és körülbelül itt is így volt. Egyik nap még csoki, cukros tea, vacsorára melegszendvics jól megpakolva, másnap pedig zöldtea, víz, zöldségek és gyümölcs, suliba sem vittem már a jól megszokott kis zsömjés szendvicsem.
A sportra nehéz volt rávennem magam. A tesómmal közösen (együtt fogyózunk) összeállított erősítő gyakorlatokat alkalmaztam, abból napi fél órát, de még ez a kis idő is lélekölően unalmas volt. Mostanában inkább videókra mozgok, kb. 1 óra erősítő, és 20-30 perc kardió mozgás, és nem unom, így szórakoztató.
Ugyebár még nem értem el a kívánt súlyt, de így is rengeteget dícsérnek, nagyon jó érzés, hogy sok bókot kapok, és magam is látom a tükörben, hogy a karjaim sokkal izmosabbak, a hasam is laposabb, a combjaim is szépen formásodnak, a fenekem pedig szuperkerek:) Azért még van felesleg, de eddig nagyon elégedett vagyok magammal.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!