Az aszalt gyümölcsökben benne maradnak a vitaminok, enzimek stb?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 08:47
1/3 anonim válasza:
Igen, de arra is figyelj, hogy sok cukrot tartalmaznak-jóval többet, mint a friss gyümölcs.
2/3 anonim válasza:
Maradnak benne, viszont jóval kevesebb, mint a friss gyümölcsben.
3/3 anonim válasza:
maradnak, de viszont figyelembe kell venni azt,hogy jóval kevesebbek az értékek ha aszalva van!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!