Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1200kcal-ás diéta mellett...

1200kcal-ás diéta mellett szükség van valamilyen étrendkiegészítőre a vitaminok pótlása végett?

Figyelt kérdés

reggeli:zabpehely

tízórai: tk zsemle, tojás, zöldség

ebéd:csirkemell, zöldség

tízórai:joghurt, gyümölcs

vacsora:túró

2011. jún. 1. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
igen, még 300 kalóriára
2011. jún. 1. 11:28
 2/7 tetro ***** válasza:
nincs
2011. jún. 1. 11:45
 3/7 anonim válasza:
egy multivitamin tabletta naponta biztos nem árt meg
2011. jún. 1. 11:51
 4/7 bix ***** válasza:

ezt neked kell kitapasztalni. nem tudjuk milyen magas vagy, hány kiló, mennyit és hogyan mozogsz (talán ez a lefgontosabb)

a mozgásod szabja meg hogy mennyi kalória kell neked egy nap kb. a fizikai munkát végző emberek kalóriaigénye duplája triplája is lehet egy titkárnőének.

ha úgy érzed hogy csak minimálisan vagy éhes, vagy egyáltalán nem, akkor ne nyúlj hozzá, csak figyelj hogy változatos legyen, ne und meg. ennyi. ha fáradékony vagy, ideges, stb akkor simán mögécsaphatsz még egy 2-300 kcal-t de ha így is megvagy akkor fölösleges.

mozgás? életkor? súly? ezek nélkül nehéz megmondani hogy mi kell neked

2011. jún. 1. 11:52
 5/7 bix ***** válasza:
bszki vitaminok. aha jól válaszoltam a kérdésre... zöldség és gyümölcs is van minden nap, az elég kéne legyen, tápkieget semmikép nem javasolnék, egy jobb multivitamin azért ártani nem árt, de ha megfelelő mennyiségű nyers vagy kissé párolt zöldséget eszel gyümivel akkor baj nem lesz
2011. jún. 1. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy túl magas és alacsony a súlyod akkor tökéletes a kalória és amit eszel az is jó!

Ha 170 cm alatti vagy és 60 kg alatti akkor tökéletes!

ha efelett vagy ehetsz egy picit többet+200 kalória

2011. jún. 2. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak:) sajnos kicsit több vagyok, ha 60kilo alatt lennék, nem szeretnék fogyni:D (most vagyok 69, de 71-ről indultam).

Még arra kíváncsi lennék, az izmaimat ezzel a diétával nem fogom leadni? Mert valahol azt hallottam, hogy a szervezet inkább bontja az izmot, mint a zsírt. És akkor csak nő a testzsírszázalék...

2011. jún. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!