Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogyan fogyozik?

Idlingo24 kérdése:

Ki hogyan fogyozik?

Figyelt kérdés
fogyás

2013. febr. 21. 08:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ez alapján kipróbálom hogy marha hús helyett mást, vagy semmit nem eszem, esetleg zabkorpával vagy natúr joghurttal helyettesítem az egyes ételeket. aztán majd kiderül hogy van e változás vagy nincsen. ahogyan olvasom az étrendet, nem olyan sok hús van az étrendben. Tojással bajom lessz mert azt nem szeretem annyira, sőt....
2013. febr. 21. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát igen, pont ezért kell egyeseket " lehurrogni ", ahogyan te fogalmaztál.

Mi nem hurrogunk le amúgy senkit, viszont szeretnénk még ismeretlenben is távol tartani az egészségtelen diétáktól azokat a személyeket, akik ide jönnek válaszokat kapni.

Most is ha még néhányan olvasnák ezt a kérdést rajtam kívül ( de hasonló tudással ), akkor azt írnák, hogy az előttem válaszoló linkje, az a 13 napos diéta, nem megfelelő semmilyen szempontból.

Egészségileg tápanyaghiányos, fogyás szempontjából meg ugyancsak helytelen, mivel nem tartalmaz sem megfelelő mennyiséget, sem minőséget.

Csak néhány példát analizáljak, kapásból:

- a 13 napos diéta szerint a reggeli 1 feketekávéból és 1 kockacukorból kell álljon -> nos, a reggeli a nap fő étkezése kell legyen, arra támaszkodik az egész nap étrendje, valamint a reggelit kihagyva jelentős izomtömeget veszítesz és zsírt tartalékolsz

- 7.nap reggelije egy csésze tea és az ebéd semmi -> ez még garantáltabb izomveszteség és zsírraktározás, mint az előbbi, arról nem beszélve, hogy semmire nem lesz energiád a nap folyamán

- ebéd: 1 liter juice + 1 natúr joghurt -> előtte pedig béreld ki a fürdőszobát a délutánra

Szóval aki ilyen jellegű diétát ajánl, annak még annyi fogalma sincs a táplálkozásról, mint egy ovisnak a trigonometriai függvényekről.

2013. febr. 21. 16:54
 13/22 A kérdező kommentje:
rendben van, akkor javasolj te, szerinted mit hogyan kell csinálni
2013. febr. 22. 06:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy sokáig dolgozol, ezért nem tudsz hétköznap főzni, és mi lenne akkor, bár ez is csak egy lehetőség, ha hétvégente előre megfőznél, kiadagolnád, és lefagyóznád, hétköznap meg csak melegitened kéne a kajákat.Így tudnál egészségesen étkezni?Én úgy szoktam, hogy vasárnap olyan kiadós adagot csinálok, ami elég két három napra, meg kedden, vagy szerdán főzök egy dagt, és ezekkel ki van a hét pipálva.
2013. febr. 22. 07:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Idlingo24 - Szénhidrátszegényen kell táplálkozni, ez az alap. Van a Fogyókúrák kategóriában egy olyan alkategória is, hogy " Szénhidrátszegény diéta ", ott olvasgathatsz a kérdések és válaszok között, ha tudni akarod, miről van szó. A lényeg az, hogy főképpen húst, halat, gyümölcsöket, dióféléket és zöldségeket kellene fogyasztanod az egészséges és szép fogyásért, valamint a kenyérféléket, édességeket, csokikat, üdítőket, stb.-t mind egy rakásra ki kellene iktatnod az étrendedből. Dióhéjban ennyit, ha részletek kellenek akkor majd kérdezz rájuk külön, mert rengeteget lehetne erről írni, de mindenkinek utána kell olvasnia egyedül.
2013. febr. 22. 09:20
 16/22 A kérdező kommentje:
ha hiszed hanem rengeteget olvasok erről, kenyeret nem eszek vagy csak maximum havonta 1-szer de lehet így is sokat mondtam, vagy ha eszek is az is teljes kiőrlésű zsemle. üdítőt egyáltalán nem iszok, édességet sem szeretem. Minden nap teát szoktam inni, citrommal vagy citromlével, cukor nélkül. Süteményeket sem szeretem ilyen ételeket egyáltalán nem eszem.
2013. febr. 22. 15:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Na, ez nagyon jó.

És vannak súlyproblémáid ? Mit gondolsz, mi lehet az oka ?

2013. febr. 22. 15:48
 18/22 A kérdező kommentje:
gondolom a mozgás hiánya, tudom elszántság kérdése de úgy őszintén nem nagyon van kedvem napi 12 óra munka után még tornázni vagy akármit is csinálni. 10 kg szeretnék leadni akkor jobb lenne
2013. febr. 25. 06:21
 19/22 anonim ***** válasza:
" nem nagyon van kedvem napi 12 óra munka után még tornázni " - Csakhogy valószínűleg ülő munkád van ( különben nem lenne mozgáshiány ), úgyhogy van rászánod magad a mozgásra, vagy akkor ennyivel maradsz.
2013. febr. 25. 06:50
 20/22 A kérdező kommentje:

ülőmunka mellett van egy pár dolog amit kell csinálni, de amúgy kösz a tanácsot....

na mind1

2013. febr. 25. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!