Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3-4 hónap alatt 15 kg leadásáh...

3-4 hónap alatt 15 kg leadásához ez így jó?

Figyelt kérdés

Fogyókúrába kezdtem /vagy inkább életmódváltásba/.

Nem vagyok benne biztos hogy jól csinálom.

Reggeli: frissen facsart narancslé, 2 szelet teljes kiörlésű kenyér (44 g) vagy kemény sajttal megszóra vagy 1-1 szelet sonka mellé.

Tízórai: 1 szem gyümölcs (vagy ha apró 100 g)

Ebéd: 1 kis adag főzelék vagy leves

Uzsonna: ugyanaz mint tízórai

Vacsora: alma kemény sajttal

Néha nassolásnak becsúszik még 100 g gyümölcs vagy magvak.

2 hetente ezek halat és heti 2-3* csirkét.

Emellé heti 5* 1 órás intervallum edzéseket csinálok.

3-4 hónap alatt szeretnék 15 kgt fogyni, ahhoz elgendő ez?

2013. febr. 20. 19:22
 1/6 A kérdező kommentje:
A gyümölcsöket imádom úgyhogy arról nem tudok lemondani. Így hogy ennyit eszek egyáltalán nem vgyok éhes ezért kicsit soknak érzem..
2013. febr. 20. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez attol is fugg hogy hany kg vagy?es cm?meg a korod is.amugy ettol inkabb alultaplalt leszel..akkor aztan meg fogyhatsz...egyel tobbet mim 1300kcal ezt szamold es ugy azt eszel amot akarsz meg szerintem vitaminokat is vegyel mert ilyen taplalkozas mellett fontos lenne.amugy igy biztos fogsz fogyni.csak kitartas!:)
2013. febr. 20. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!:)

Egyébként 173 cm vagyok 80 kghoz eddig 1 hónap alatt 5 ment le csak előtte nagyon sokat nassoltam és gondoltam megkérdezem jó e ez így hátha csak a kevesebb kaja az 5 kg minusz oka, nem a minősége.

2013. febr. 20. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit kevesnek tunik a szenhidrat bevitel. Amugy jol csinalod, ugyes vagy.
2013. febr. 20. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Bodybuilder.hu részlet:

"a gyümölcsök fogyasztásában mértékletesnek kell lennünk. A gyümölcsök legtöbbjében a kalóriák nagy részét ugyanis a gyümölcscukor (fruktóz) adja. Habár a fruktóz alacsony glikémiás indexszel rendelkezik, egy átlagember maximum 50 gramm (200 kalóriának megfelelő) fruktózt képes egy nap alatt lebontani glikogénné (mely az izmok elsődleges energiaforrása), a többi testzsírrá alakulhat!"

Én a következőt tudom tanácsolni:

Ezen a linken kiszámolod a napi kalóriaszükségletedet:

[link]

Ezen oldalon pedig vezeted a napi étrended.

Ne ess át a ló túloldalára, legyen meg a 3 óránkénti étkezés, ebédre egy picit bőségesebb adag, lehetőleg rendes főtt étel. Végezz Aerob edzést, (nem biztos hogy a futás az lesz). Ezen linken olvashatsz utána részletesen:

[link]

Testkompozíció javításához, és az izomvesztés minimalizálásához érdemes min. heti 3x 60-100 perc súlyzós edzés (edzőteremben).

Kerüld a finomított ch-t, és a zsíros ételeket (fehér liszt, cukor)

Ugyanakkor a natúr joghurt + zabpehely szinte tökéletes kombináció egy diétázó embernek. (natúr, ízesítetlen zabpehely) Diéta alatt figyelj a fokozott folyadékfogyasztásra is. Remélem nem maradt le semmi, sok sikert!

2013. febr. 20. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Hopp ez csak lemaradt...

Ezen oldalon pedig vezeted a napi étrended:

[link]

2013. febr. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!