3-4 hónap alatt 15 kg leadásához ez így jó?
Fogyókúrába kezdtem /vagy inkább életmódváltásba/.
Nem vagyok benne biztos hogy jól csinálom.
Reggeli: frissen facsart narancslé, 2 szelet teljes kiörlésű kenyér (44 g) vagy kemény sajttal megszóra vagy 1-1 szelet sonka mellé.
Tízórai: 1 szem gyümölcs (vagy ha apró 100 g)
Ebéd: 1 kis adag főzelék vagy leves
Uzsonna: ugyanaz mint tízórai
Vacsora: alma kemény sajttal
Néha nassolásnak becsúszik még 100 g gyümölcs vagy magvak.
2 hetente ezek halat és heti 2-3* csirkét.
Emellé heti 5* 1 órás intervallum edzéseket csinálok.
3-4 hónap alatt szeretnék 15 kgt fogyni, ahhoz elgendő ez?
Köszönöm a választ!:)
Egyébként 173 cm vagyok 80 kghoz eddig 1 hónap alatt 5 ment le csak előtte nagyon sokat nassoltam és gondoltam megkérdezem jó e ez így hátha csak a kevesebb kaja az 5 kg minusz oka, nem a minősége.
Bodybuilder.hu részlet:
"a gyümölcsök fogyasztásában mértékletesnek kell lennünk. A gyümölcsök legtöbbjében a kalóriák nagy részét ugyanis a gyümölcscukor (fruktóz) adja. Habár a fruktóz alacsony glikémiás indexszel rendelkezik, egy átlagember maximum 50 gramm (200 kalóriának megfelelő) fruktózt képes egy nap alatt lebontani glikogénné (mely az izmok elsődleges energiaforrása), a többi testzsírrá alakulhat!"
Én a következőt tudom tanácsolni:
Ezen a linken kiszámolod a napi kalóriaszükségletedet:
Ezen oldalon pedig vezeted a napi étrended.
Ne ess át a ló túloldalára, legyen meg a 3 óránkénti étkezés, ebédre egy picit bőségesebb adag, lehetőleg rendes főtt étel. Végezz Aerob edzést, (nem biztos hogy a futás az lesz). Ezen linken olvashatsz utána részletesen:
Testkompozíció javításához, és az izomvesztés minimalizálásához érdemes min. heti 3x 60-100 perc súlyzós edzés (edzőteremben).
Kerüld a finomított ch-t, és a zsíros ételeket (fehér liszt, cukor)
Ugyanakkor a natúr joghurt + zabpehely szinte tökéletes kombináció egy diétázó embernek. (natúr, ízesítetlen zabpehely) Diéta alatt figyelj a fokozott folyadékfogyasztásra is. Remélem nem maradt le semmi, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!