Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vacsorák nem hízlalnak?

Milyen vacsorák nem hízlalnak?

Figyelt kérdés
Nem diétázom, csak nem akarok hízni. Napközben normálisan eszek, de vacsira nem tudom mitalálni, mit egyek. Nem akarom magam minden este salival teletömni magamat.
2009. szept. 8. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Joghurt, keksz vagy műzli esetleg vmi könnyű túró esetleg sajt... de a kenyeret mindenképp mellőzd!
2009. szept. 8. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Amit nem eszünk meg :-DD
2009. szept. 8. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

No igen, a szalonna kenyérrel rettenetesen finom, de tényleg nem ideális. :)

Pohár tej+ keksz, joghurt+keksz, gyümölcsös túrókrém (ez nekem nagyon bevált), esetleg sovány felvágott+ 1 kockasajt.

Mivel nem vagy elhízva akár 2 tojásos rántottát is ehetsz, vagy főtt tojást, 1-2 db virslit, a lényeg, hogy hat óra körül edd, és könnyű legyen. Nem kell feltétlenül salátát ropogtatnod, de az utóbb felsoroltak mellé eheted azt is. pl. én nagyon szeretem a virslit paradicsommal.

2009. szept. 8. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
KEKSZ !? Milyen keksz? Nagyon érdekelne, metr én ugy tudom azok valami brutálisan hizlalnak, egy Pilota ában 100kcal van ( egy kicsi karika) Szóval miylen kekszek ezek?
2009. szept. 9. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha Vitalis műzlit eszek tejjel vagy joghurttal az emnnyire jó?
2009. szept. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!