Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? Hízhattam...

Lehetséges ez? Hízhattam 8kiló zsírt egy hét alatt?

Figyelt kérdés
szóval az van hogy múlthéten szerdán elmentem magam megmérni, (gyógyszertárban van olyan mérleg,aminek van ilyen kis fogantyúja is,és a testzsírszázalékot megállapitsa..)akkor azt irta hogy 161cm vagyok, 58,9 kg, és van rajtam 16kg zsír. Oké, onnantól kezdve figyelek az étkezésre,és mozgok sokat,naponta 40percet! Ma elmentem megint megmérni magam, erre 58,7 kg vagyok (20dekát fogytam... hú de sok -.- lehet hogy azért mert előtte ittam vagy 2liter vizet.. az akkor 2kilót jelent súlyba is? mert mikor hazajöttem "távozottbelőlem". szóval akkor azaza plusz 1-2 kg(liter)?) és a zsírra pedig azt írta hogy 22kiló!!!!! elképedtem:O valószínű hogy rosszul írta,vagy valami?:S ugye ilyen nincs?:S
2009. szept. 8. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tuti rossz volt a gép. :) Szerintem nincs ilyen, pláne ha még oda is figyeltél az étkezésre. :) De jó adatot néztél?
2009. szept. 8. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
igen:/ bár nem tudom mennyire lehet pontos :S abból h megszorítom azt a kis fogantyút kiderül hány kg zsír van rajtam?!:S bár.. múltkor erősebben fogtam. lehet h valami nem stimmel a géppel :S holnaptól többet tornázok, 1hét múlva meglássuk mennyi lesz:S
2009. szept. 8. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan gépet már én is próbáltam. Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi lehet a súlyom. A többi adatot nem is nagyon néztem. :) Én azon mértem le, hogy eredményes-e a tornám, hogy mennyire lötyögött a nacim. :)
2009. szept. 8. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugi, az 1-2 liter víz ugyanúgy 1-2 kg-ot jelent, mert ha megittad, akkor már benned van, nem párolog el va valami, tehát hozzáadódik a súlyodhoz, szóval valószínű miután távozott belőled (:P) kevesebb lettél. Azt én se hiszem h ennyi kg zsírt híztál. szerintem csak rossz a mérleg v valami
2009. szept. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!