Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit hízhattam ma? Híztam...

Mennyit hízhattam ma? Híztam 1 kilót?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan sokat ettem ma.:(Tönkretettem az egész fogyókúrám.Ettem délben 20 dkg félzsíros túrót és egy almát.Aztán kezdődött az össze-vissza zabálás.Ettem 3 db. tölcséres fagyit(530kcal), 4 szelet túrós kalácsot, egy tányér töltött paprikát és 3 nagyobb szelet kenyeret.Persze ezt nem mind egyszerre ettem, a délután folyamán összezabáltam ennyi mindent.Most a szétdurranás határán vagyok.Rám jött ilyen falásroham, mert a héten alig ettem valamit, szénhidrátot nagyon minimálisat, kenyeret abszolút nem ettem, napi 800 kcalt ettem+minden nap 1,5 órát mozogtam, ma meg..Lehet, hogy a szénhidrátmegvonás eredménye..Amúgy ma még fogok kardiózni egy órát, de lehet, hogy 2-t is, mert még nem mozogtam semmit, és hiányzik a mozgás, főleg, hogy ilyen rengeteget ettem.Ettem ma annyit (7000 kcal-t), hogy egy kilót hízzak?Ha ma még kifulladásig mozgok, akkor is fogok hízni?Holnap pedig reggel azzal kezdem a napot, hogy tornázok, aztán délben és este is fogok 1-1 órát mozogni+400 kcalt fogok enni, és úgy csak rendbe hozom ezt a napot.
2011. máj. 14. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Leírnád,.hogy mit ettél tegnap és tegnapelőtt?
2011. máj. 14. 19:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Tegnap reggelire ettem 20 dkg zsírszegény túrót és egy narancsot.Ebédre ettem 15 dkg csirkemellet 15 dkg répával.Vacsorára pedig ettem 10 dkg zsírszegény túrót és egy pár kanál natúr joghurtot.Tegnap előtt reggelire nem ettem semmit.Ebédre ettem 15 dkg csirkemellet egy tányér párolt zöldséggel.Vacsorára pedig ettem 25 dkg zsírszegény túrót.
2011. máj. 14. 19:15
 3/10 anonim válasza:
4-800 kcal nagyon kevés, főleg ha még edzel is. 1000-1200 kcal a minimum, ez alá nem nagyon szabad menni. Azzal, ha ilyen keveset eszel nap mint nap, csak azt éred el, h az ilyen zabálós napok után egyre többet próbál eltárolni a szervezeted (már pedig ilyen napok becsúsznak).
2011. máj. 14. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, már leírták a választ..de nem fogsz ettől hízni és ezentúl egyél többet:)
2011. máj. 14. 19:21
 5/10 anonim válasza:
hiztal de csak azert mert meg benned van a mai kaja :D ...szoval zsirt nem szedhettel fel 1-kilót egy nap alatt az lehetetlen...foleg ha meg mozogtal is...
2011. máj. 14. 19:31
 6/10 anonim válasza:
47%
És mikor megzabáltad az első fagyit, az első túrós kalácsot, stb, akkor nem gondoltál arra, hogy "há' vazze, én fogyókúrázom?" Akaraterő az van.
2011. máj. 14. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
így jár minden hülye, aki koplal...
2011. máj. 14. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:

töltött paprika kb egy adag 700kcal

3 szelet nagy kenyér max 250kcal

20dkg félzsíros túró 300kcal

alma 40kcal

fagyi 530kcal

kalács úgy 300 körül járhat

szóval ez úgy durvás kb 2000-2500kcal amennyire szerintem egy átlagos embernek szükséges van

szóval no para, és egyél normálisan a héten

2011. máj. 14. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:

senki sem hízik egy nap alatt 1 kg-ot, ez lehetetlen. Hacsak a gyomra tele, azzal nehezebb. egy nap alatt 10 dekát lehet hízni. Esetleg. Vagy semennyit. Nem szabad ezt az egészet ilyen véresen komolyan a szívedre venni.,. Ezzel nem használsz. Ma ettél, mert éhes voltál, kész. Egy nap nem oszt, nem szoroz.Fél év távlatában étkezz egészségesen! Akkor a súlyod is közel lesz az ideálishoz. Ha pénteken bezabálsz, kedden koplalsz, akkor is. Hosszú táv a lényeg.

Ne haragudj, nem kezd a mániád lenni a fogyás? :) Egy napra rágörcsölsz?!

Ráadásul bünteted magad: "Ha ma még kifulladásig mozgok, akkor is fogok hízni?Holnap pedig reggel azzal kezdem a napot, hogy tornázok" büntetés alatt senkinek nem lehet ideális súlya. Ha büntetsz a tested páncélt növeszt magára! Légy boldog, és laza. Akkor a súly is rendbe jön.

Ez a roham nem hiba volt, hanem lehet életmentés. A testednek energia kell. Nem lehet megvonni a táplálékot. Ki engedélyezett neked 800 kalóriás diétát? Olyat kórházban szoktak vezetni, fekvés mellett.Orvossal. Egy hétig.

Hány kiló vagy? 60? 50? nem hiszem, h 100.

2011. máj. 14. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen! Ez egy átlagembernek átlag kajája. Ebédre, Ninc smég a reggeli benne. Nem sok. Nem 7000!!Hanem kettő!! Nagyon kezdessz eltévedni, vigyázz!!!
2011. máj. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!