Mennyit hízhattam ma? Híztam 1 kilót?
töltött paprika kb egy adag 700kcal
3 szelet nagy kenyér max 250kcal
20dkg félzsíros túró 300kcal
alma 40kcal
fagyi 530kcal
kalács úgy 300 körül járhat
szóval ez úgy durvás kb 2000-2500kcal amennyire szerintem egy átlagos embernek szükséges van
szóval no para, és egyél normálisan a héten
senki sem hízik egy nap alatt 1 kg-ot, ez lehetetlen. Hacsak a gyomra tele, azzal nehezebb. egy nap alatt 10 dekát lehet hízni. Esetleg. Vagy semennyit. Nem szabad ezt az egészet ilyen véresen komolyan a szívedre venni.,. Ezzel nem használsz. Ma ettél, mert éhes voltál, kész. Egy nap nem oszt, nem szoroz.Fél év távlatában étkezz egészségesen! Akkor a súlyod is közel lesz az ideálishoz. Ha pénteken bezabálsz, kedden koplalsz, akkor is. Hosszú táv a lényeg.
Ne haragudj, nem kezd a mániád lenni a fogyás? :) Egy napra rágörcsölsz?!
Ráadásul bünteted magad: "Ha ma még kifulladásig mozgok, akkor is fogok hízni?Holnap pedig reggel azzal kezdem a napot, hogy tornázok" büntetés alatt senkinek nem lehet ideális súlya. Ha büntetsz a tested páncélt növeszt magára! Légy boldog, és laza. Akkor a súly is rendbe jön.
Ez a roham nem hiba volt, hanem lehet életmentés. A testednek energia kell. Nem lehet megvonni a táplálékot. Ki engedélyezett neked 800 kalóriás diétát? Olyat kórházban szoktak vezetni, fekvés mellett.Orvossal. Egy hétig.
Hány kiló vagy? 60? 50? nem hiszem, h 100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!