Egyetlen ebédtől hízhattam 5 kilót?
Figyelt kérdés
Reggel ráálltam a mérlegre, akkor 80 kg-ot mutatott. Most ráálltam pár perce, és már 85 kg voltam a mérleg szerint. Pedig nem is zabáltam sokat.
Lehet egyetlen étkezéssel 5 kilót hízni?
2011. aug. 12. 17:06
1/5 anonim válasza:
ha 5 kg-ot megittál és megettél és még nem kakiltál/pisiltél, akkor igen, mutathat 5 kg-mal többet a mérleg
reggel nyilván nem full ruhában mérted magad ugye, mint most ?;)
2/5 anonim válasza:
Jó az a mérleg,szerintem dobd ki a francba!!Egy héten durván 3kg-ot lehet hízni!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, reggel nem full ruhában mértem magam.:)
Most megnyugodtam,azt hittem kóros hízásnak indultam.
2011. aug. 12. 17:16
4/5 strici-muffmagus válasza:
Maximum, ha cápauszonypörkölt volt németjuhászszósszal akkor csuhajjja!!!!!!!!!! :PP Akkor még akár még akkor 10 kilát is hízhatol, ha titkárnő-fröccsöt iszol mellé, mert az itatós, mint az álat:PPPPPPPPP hmm :P
5/5 anonim válasza:
Fail :D Végülis igen ha felöltözöl hízol 5kg-ot XD Nem baj kérdező szeretünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!