Híztam 4 kilót! Nagyon látszik? Fogynom kéne?
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Szerintem nem kell fogynod. Lehet, hogy te "bálnának" tartod magad, de szerintem semmi gond nincs az alakoddal.
Én 15 évesen 49 kiló vagyok, és a hasam 2x ekkora, ráadásul oldalt az ívem sincs meg ilyen szépen..
Jól nézel ki!:)
Semennyi idő alatt. 1 óra futás egy alacsony intenzitású, szinte semmit érő edzés.
1. nem oldaná meg az étkezéseiddel okozott vércukor-inzulin problémákat, amik a zsír épülését jelentik.
2. nem fogja megerősíteni a tested, így ahogy 'öregszel', ahogy telik az idő futás edzéssel csak egyre löttyedtebb leszel. Nyilván a lábad nem, azon látszódni fog hogy edzed, de ha igazán komolyan gondolod, belekezdesz és hetente többször eljársz 1 órát futni, akkor pár év múlva (amennyi idő alatt igen jó formába hozhatnád magad) leginkább a térdeid, bokád kerülhet kritikus helyzetbe. Persze ez függ attól hol futsz, miben futsz, mennyire vagy hajlamos sérülni a futástól.. nem mindenkinek fájdul meg a térde, mégis egy általános dolog: az emberi test nem hosszú futásra való.
Táplálkozásharcosnak:
Olvastam már itt néhány hozzászólásodat...ne is haragudj, de mégis honnan tudod hogy én mit eszem???? egészségesen étkezem, sok zöldséget,gyümölcsöt, kenyeret sosem. csak most tél van és kevesebbet mozogtam... ezért gondoltam, hogy mozgással tudnék lefogyni!
utolsónak:
hát akkor eléggé felismerhető lennék, szóval sajnos nem:))
Szerintem kellene fogynod zsírból, mert
1. elég hájas lett a hasad
2. nem tetszel magadnak.
Ne mások véleményére adj, hiába mondják azt, hogy jó vagy így, ha te nem érzed jól magad a testedben.
Még annyit, hogyha nem fogsz vigyázni arra, hogy mit eszel és nem kezdesz el legalább hetente 3x sportolni valamit a többi négy kg is nagyon könnyen fel fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!