Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híztam 4 kilót! Nagyon látszik...

Híztam 4 kilót! Nagyon látszik? Fogynom kéne?

Figyelt kérdés

Ilyen volt:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyen lett:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 20. 10:19
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Szerintem nem kell fogynod. Lehet, hogy te "bálnának" tartod magad, de szerintem semmi gond nincs az alakoddal.

Én 15 évesen 49 kiló vagyok, és a hasam 2x ekkora, ráadásul oldalt az ívem sincs meg ilyen szépen..

Jól nézel ki!:)

2013. febr. 20. 11:27
 12/25 A kérdező kommentje:
hát,15 évesen még nekem sem volt ilyen:-) én már 24vagyok! még neked is ki fog alakulni!!:-)
2013. febr. 20. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyébként sportolsz? Csak a hasad kicsit kidülled és szerintem az izom hiánya miatt van nem hájtól
2013. febr. 20. 12:01
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem rossz most sem az alakod.. De most kezdj el szeirntem sportolni és figyelni a kajára, különben tovább romlik és az első mondatom már nem lesz helytálló..Mivel most is tök jó alakod van szerintem kicsi sport, odafigyelés és gyorsan olyan lesz, mint régen..
2013. febr. 20. 12:29
 15/25 A kérdező kommentje:
nem sportolok semmit...tudom hogy kéne,de eléggé lusta vagyok! ha mondjuk minden nap elkezdenek futni úgy egy órát,vagy legalább egy héten négyszer,akkor mennyi idő alatt látszana változás?
2013. febr. 20. 12:36
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Semennyi idő alatt. 1 óra futás egy alacsony intenzitású, szinte semmit érő edzés.

1. nem oldaná meg az étkezéseiddel okozott vércukor-inzulin problémákat, amik a zsír épülését jelentik.

2. nem fogja megerősíteni a tested, így ahogy 'öregszel', ahogy telik az idő futás edzéssel csak egyre löttyedtebb leszel. Nyilván a lábad nem, azon látszódni fog hogy edzed, de ha igazán komolyan gondolod, belekezdesz és hetente többször eljársz 1 órát futni, akkor pár év múlva (amennyi idő alatt igen jó formába hozhatnád magad) leginkább a térdeid, bokád kerülhet kritikus helyzetbe. Persze ez függ attól hol futsz, miben futsz, mennyire vagy hajlamos sérülni a futástól.. nem mindenkinek fájdul meg a térde, mégis egy általános dolog: az emberi test nem hosszú futásra való.

2013. febr. 20. 12:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Küldhetnél egy egészalakos (arcos) fotót, mert amit eddig láttam az jó!
2013. febr. 20. 12:43
 18/25 A kérdező kommentje:

Táplálkozásharcosnak:

Olvastam már itt néhány hozzászólásodat...ne is haragudj, de mégis honnan tudod hogy én mit eszem???? egészségesen étkezem, sok zöldséget,gyümölcsöt, kenyeret sosem. csak most tél van és kevesebbet mozogtam... ezért gondoltam, hogy mozgással tudnék lefogyni!

utolsónak:

hát akkor eléggé felismerhető lennék, szóval sajnos nem:))

2013. febr. 20. 12:47
 19/25 Dogmatix91 ***** válasza:
eléggé meglátszik, de nincs ok az aggodalomra. Futástól nem lesz szép tested, a farizmokat sem dolgoztatja meg, persze fogyni lehet vele (főleg ha intervallum edzést csinálsz). Én a helyedben lejárnék egy konditerembe. A gyümölcsökkel csak csínján mert sok bennük a cukor.
2013. febr. 20. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem kellene fogynod zsírból, mert

1. elég hájas lett a hasad

2. nem tetszel magadnak.

Ne mások véleményére adj, hiába mondják azt, hogy jó vagy így, ha te nem érzed jól magad a testedben.

Még annyit, hogyha nem fogsz vigyázni arra, hogy mit eszel és nem kezdesz el legalább hetente 3x sportolni valamit a többi négy kg is nagyon könnyen fel fog jönni.

2013. febr. 20. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!