Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Látszik a változás és még...

Látszik a változás és még sokat kellene fogynom, hogy jól nézzek ki?

Figyelt kérdés

160cm vagyok

[link]

2012. okt. 22. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Látszik, bár nehéz megmondani, mert a második kép egy jóval előnyösebb pózból készült.

Csak így tovább.

2012. okt. 22. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
talan a hasad laposabb picit, de igaza van elsonek, a képek lényege h milyen pozbol vanak fotozva, csinalj elolrol hatulrol oldalrol kepet és kész. az szamodra is jol jonne hisz látnád te is a kulonbséget :)
2012. okt. 22. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az elsőn 82 kg, a másikon 75 kg lehetsz. És olyan 10-15 kg lehet még hátra.

De jó úton haladsz!

2012. okt. 22. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztem 95 voltál és most olyan 82 körül lehetsz, szerintem még jó 15 kg hátravan. Legalábbis amikor így néztem ki, mint Te ezeken a képeken, én ilyen súlyban voltam kb. (bár én 163 cm vagyok, de ez nem nagy különbség). Nagyon is látszik a változás a combodon és a hasadon, ill. egy kicsit a melleden és a karodon is. Sok sikert hozzá! :)
2012. okt. 22. 10:51
 5/6 anonim válasza:
67%
Ne vedd sértésnek, de én nem látom. És azért van még ott hurka, amiből érdemes lenne leadni;).
2012. okt. 22. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Utolsó, nem vettem sértésnek, mindenkinek szíve-joga elmondani a véleményét...ezért raktam fel.

Talán lehet 2 egyforma beállítású képen jobban látszott volna a különbség.

Egyébként a 4. válaszoló állt a valósághoz a legközelebb...100kg voltam, most 85kg vagyok.

2012. okt. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!