Szerinted látszik a két kép között változás? Mennyi fogyhattam?
159 cm magas vagyok, ha ez számít valamit.
Az első kép: (régebbi)
A második kép: (most)
Itt egy régi kép, amelyiken szemből vagyok, ha ez segít:
Eltűnt a "kismama" has, vékonyabb a karod, szerintem már tokád sincs (amit a legutolsó képeden látni). Combból is fogytál.
Ügyes és formás vagy, csak így tovább! Szerintem egy 10es lement.
Szerintem a kérdezőre senki sem irigy. Már bocsánat. Amúgy tényleg fogytál. Mennyit is?
Ja és remélem még jobban lefogysz és utána már arccal is vállalod az egész alakost. Hány kiló vagy? Még egy 5-öst ledobsz és jól fogsz kinézni, persze arc is számít.
Mondjuk a kérdező nem kioktatást kért! Szerintem nem kellene bunkóságokat írni.Bár neveltetés kérdése a
jómodor.
vvmm te valami ritka kövér perverz metálos lehetsz.
Nem megsérteni akartam a kérdezőt, csupán őszintén leírtam a véleményem.
Leírhatod neki, hogy hejj milyen csinos lettél, csak lehet elbízza magát. Gondolom odahaza nincs kitől visszaigazolást kapnia és ezért reklámozza a testét itt.
Olvass a sorok, közt. Ha finoman leírod, kéne még egy picit rátornázni, akkor nem fog elmaradni a kívánt eredmény. Ha álomba ringatod a túlzó, finomkodó, modoros udvariaskodásoddal, lehet több kárt okozol neki, mint aki finom beszól, több munkára sarkallva ezzel a kérdezőt.
Tedd fel magadnak a kérdést. Miért tetszelgek a kérdezőnek, azzal hogy másokat megpróbálok - sikertelenül - fegyelmezni.
Láss tovább az orrod hegyénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!