Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs változás?

Miért nincs változás?

Figyelt kérdés

több mint két hete, heti 5 napon futok este ugy 3km-t.

kenyerez, zsemlét csak d.e. 11ig eszem.. Nem koplalok, de jól sem lakok csak egyszer ebédnél.

Miért nem veszek észre magamon egy kicsi változást sem??

Tudom, tudom nem hipp hopp fogok lefogyni, de mégis, mintha csak híznék..

2012. okt. 2. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

tovább kell csökkentened valószínűleg a szénhidrátot,mert nincs meg a kalóriadeficit még így sem.

viszont a fehérjén meg emelhetsz,az nem hizlal.

2012. okt. 2. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Gabonát eszel 11-ig. A testnek vannak ciklusai, de ez nem azt jelenti, hogy szénhidráttal és gluténnal, lektinekkel kell bombázni délelőtt!

Eleve, zsíros, fehérjés étellel (pl. tojás) indítanád be az emésztésedet megfelelően reggel!

Utána estig húsok, zöldségek (nappal gyümölcsök) a táplálék, nem kenyér..

Edzés: futsz, és azt hitették el veled, hogy ez jó.

Ha taijiznál, jógáznál ugyan így nem fogynál, DE nem terhelnéd a térdedet, bokádat épp ellenkezőleg, erősítenéd a tested. Én ezeket javaslom megfontolásra. Eddig már eleget követted a mainstream gabonás, tejes futkosós baromságokat, próbáld ki gabona és tej nélkül (mit veszthetnél, pár kiló zsírt?)

2012. okt. 4. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy jógával és hasonlókkal feltűnő és lényeges fogyást érhetnék el. Másrészt pedig nem tömöm magam szénhidráttal délelőtt, de mivel napi egyszer ennék zsemlét ill. kenyeret, úgy gondolom jobb délelőttre időzíteni mint estére.. Na mindegy, azért köszönöm a választ :)
2012. okt. 5. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell egyetérteni a válasszal, ha mások a tapasztalataid, és kényelmesen sikerül fogyni zsemleevés mellett, vagy tejivás közben, nem árt meg a futás akkor szerencsés vagy, és nem igaz rád az általánosítás. Én ezt a kérdésedből nem tudhattam.

Olyan embereknek igyekszem írni és segíteni, akiknek a testére látványosan rossz hatással van a keményítő/cukor fogyasztás, vagy ezek elhagyásával sem sikerül fogyni és így világos, hogy a tejtermékek fogyasztása mellett nem fog tudni fogyni. Ők át fognak idővel térni a glutén/tejmentes táplálkozásra, mert látni fogják hogy ez a jó nekik.

Edzésre ugyan ez igaz, aki nyitott és fogékony az erőre, egészségre, az megtalálja a Jógát, Taijit, Pilatest stb.

Nem ettől fogynak, én sem fogyok de megőrizzük az egészségünket, fejlesztjük a képességeinket.

2012. okt. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!