Célravezető ez a mozgáskombináció?
Figyelt kérdés
Minden mozgásformához videót használok. Naponta 20 percen át ugrálókötelezem, 10 percen át láb és fenék formálást végzek, 20 percen át kar izmozom, majd 45 perces nyújtó jógát csinálok végig.
Nekem ez így nagyon kellemes, de vajon hasznos is? Köszönöm, ha válaszoltok.
2013. febr. 18. 22:49
1/3 dieta válasza:
Ez attól függ mi a cél.Ha az étkezésre is odafigyelsz fogyni és izmosodni fogsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Alapvetően vega vagyok és nem eszem szénhidrátot (krumpla, kenyér, rizs, tészta, stb.), igazából max 3 kilót fogynék (most 174/61 vagyok), inkább feszesednék, formálódnék... a tél kisit elplöttyintett:( Akkor ez erre megfelel? De jó! KÖSZÖNÖM!
2013. febr. 18. 23:10
3/3 anonim válasza:
Ha jól érzed magad tőle az már azt jelenti hogy hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!