Szerintetek lehet fogyni azzal a tornával amivel már egyszer 20 kg-ot leadtam? Vagy érdemesebb lenne váltani már?
kiegészítem az első két hozzá szólót:)
80% étkezés 20% mozgás.
nem a fittség miatt mozogsz,hanem azért hogy ha diétázol,le legyen löttyedt a bőr.feszes legyen,és azzal is fogysz.. ha nem tornázol,akkor is fogysz,de nme olyan látványosan.. amúgy nyugodtan csinált azt a tornát,plusz diéta:) azért figyelj rá hogy ne koplalj,a tornát pedig milyet végzel?:D nekem is jó lenne,ugyan is van kb 5-6 kiló feleslegem..:(
# 3- Nem akarok kötekedni, de én is azt írtam, hogy a bőr feszességének megőrzésében is szerepe van a mozgásnak, hogy ne legyen a bőr löttyedt.
Valamint de, a fittség, az egészség és az edzettség kéz a kézben jár a mozgással.
Erre tornázok:
https://www.youtube.com/watch?v=tTLhzHHyCNY
Ennek még van 4 része azt a videó mellett megtalálod. Köszi a válaszokat igazából nagyon szeretem is ezt csinálni, persze a szívemhez nőtt mert hozzásegített a 20kiló leadásához :). Úgy vettem észre magamon ha csak az étkezésen változtatok fél kg megy le hetente így viszont 1. És nagyon jót is tesz baba mellett kikapcsolódásképp is.
Ha odafigyelsz a kajálásra (minőségi kajákat egyél, ne párizsit, fehér kenyeret meg zacskós levest), a szénhidrát (kevés) és fehérje (több) arányra, akkor igen, fogyhatsz ugyanezzel a tornával. Igyál meg naponta min. 2 liter vizet.
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt mértékkel és inkább délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!