Most azárt zabálhatok, hogy egy férfi se nézzen rám?
Figyelt kérdés
már 6kg híztam az utobbi pár héten egy szerelmi csalodás miatt. most tudat alatt azért zabálok hogy hízak?2013. febr. 16. 20:20
1/8 anonim válasza:
azért zabálsz mert a szerelmi bánatod miatt attól vagy boldog ha jutalmazod magad, ha eszel. hagyd abba még most, mert pár hét múlva, mikor elmúlik a bánatod, utálni fogod magad, amiért meghíztál.. (tapasztalat)
2/8 anonim válasza:
gondolom valamiféle önbüntető bosszú,vagy csak egy jó ok a falánkságra.
amúgy meg szerelmi csalódás alatt se aludni,se enni nem képes az ember,uh annyira nagy szerelem nem lehetett.
innen ered a "belehalt a szerelembe" romantikus regényalakok halála,aki egyszerűen éhen haltak.
3/8 anonim válasza:
Nem vagyunk cihológusok, ezt nem itt kéne megkérdezni.
4/8 anonim válasza:
Valószínüleg csak a szerelmi bánatodra fogod azt, hogy végre ehetsz és most nem érdekel igazán, hogy hogy fogsz kinézni.
5/8 anonim válasza:
Kevesen zabálnak azért, hogy hízzanak, annál többen viszont azért, mert már nem érdekli őket. Ami nagy kár, hiszen jönne a következő férfi és te megfosztod magad az új lehetőség esélyétől.
6/8 anonim válasza:
Nyilván több a szabadidőd, amit hasznos eltöltés helyett kajálásra fordítasz. A tudatalattidnak ehhez semmi köze:)
7/8 anonim válasza:
wiskyskávé nézz át a sport mozgásba!
minden második kérdés a tömegnövelésről szól,az izomtömegben való hízásról.
8/8 anonim válasza:
# 8- Igazad van, de én nem ilyen értelemben írtam és a kérdező sem ilyen értelemben értette, ugyanis ő nem tömegnövelésre készül, hanem egyszerűen az evéssel próbálja kompenzálni a csalódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!