Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leadni csöcsből?

Hogyan lehetne leadni csöcsből?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér,szinte lapos a hasam,azonban van egy kis zsír a mellemnél,és ez miatt egy kicsit lóg,ami nagyon zavar.Valamilyen ötletek hogy milyen gyakorlatokkal lehetne elégetni a zsírt,vagy valami?Egyébként Srác vagyok.

2012. jún. 20. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet szabályozni, honnan fogyj. ezek szerint te hajlamos vagy mellre hízni. Fogyózz, előbb-utóbb a melledről is fogy majd a zsír.
2012. jún. 20. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
igazából nem olyan vészes, csak már tényleg idegesít,hogy nem lapos:S nem tudom mennyire gáz e.
2012. jún. 20. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el gyúrni a melledre.
2012. jún. 20. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Tavaly kondiztam,és akkor zabáltam is,és miután abbahagytam felszedtem a mellemre a zsírt,meg egy kicsit a hasamra is...minden esetre már kétségbe vagyok esve:S:D
2012. jún. 20. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el diétázni, ha csak a melleidre rakódott le a zsír, akkor a melledből fogsz fogyni.
2012. jún. 20. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
valami jóféle diétás módszert nem tudnátok mondani,mert én nem nagyon vágom ezt az egészet:(
2012. jún. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!