Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tini lányok, ti átlagosan...

Tini lányok, ti átlagosan mennyit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Suliba miket szoktatok vinni? Este mit esztek általában? Mennyire figyeltek oda a kajára? Kort, kg-ot is írhattok!:)
2013. febr. 13. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel nehezen tudok csak enni, így általában otthon megeszek egy narancsot vagy egy banánt, suliban meg ugyan ezt viszem. Ebédre azt eszem amit anyum főz itthon. Vacsora az adott napomtól függ. Van hogy csak egy joghurtot eszem, de van, hogy csinálok magamnak szendvicset. Túl nehéz kaját nem eszek vacsorára, mert lefekvés előtt egy órát szoktam tornázni és akkor csak kijönne belőlem :D

Egyébként 18 éves vagyok, súlyom nem tudom, mert nem szoktam magam mérni, de év elején sulis orvosi vizsgálaton 59kg voltam.

2013. febr. 13. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem "suliban meg ugyanazt viszem" hanem "suliba". Mi ezen a nehez, gondolom, anyanyelved a magyar!? Es mennyi ilyen tini van, aki mär beszelni se tud. Szerintem egyel többet, hätha fejlödik az agyad töle. Olvass könyveket is! Könyörgöm, meg beszelni se tudsz...
2013. febr. 13. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
18 éves, és teljesen normális választ írt, igazából sokkal hasznosabba, mint te. 99,9%, hogy teljesen tisztában van a magyar nyelv szabályaival, de az interneten van, hogy elírunk dolgokat. Nem értem, miért kell ezen kiakadni.
2013. febr. 13. 18:46
 4/10 anonim válasza:
55%

reggeli: 3db főtt tojás (sárgája nélkül) 2szelet sonka, paprika

tízórai: 1 alma

ebéd: csirkemell+pároltzöldség

vacsora: 1 narancs vagy kiwi

2013. febr. 13. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. febr. 13. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: napközben nem szoktam

Suliba: egy zsömle meg egy alma vagy narancs.

négyre érek haza szóval vacsora: 1 tányér leves + valami főt kaja

18/L 158cm 53kg

2013. febr. 13. 21:09
 7/10 anonim válasza:
100%
Már legalább egy éve nem tudok jóízűen enni. Mindenben számolom a kcal-kat, szénhidráttartalmat. 2-3 éve csak vizet iszok, csináltam már koplalástól kezdve egészséges evésig mindent. Most éppen úgy próbálok fogyni, hogy tízóraizok, ebédelek, és délután lefutom. Mellette nyújtok és tornázok este. 13/L 168 cm 54 kg
2013. febr. 13. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Amennyit ti esztek, az nagyon keves a fejlödö szervezetnek. Testileg lehet, hogy kifejlödtök, de az agyatok nem fejlödik rendesen. Tessek többet enni meg többet mozogni. Vitamint ki szed? Senki?
2013. febr. 13. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:

mai

reggeli suliban 1.szünetben korpás zsemle vajkrémmel megkenve benne 2szelet füstölt sajt 3szelet csirkemellsonka, uborka

tízórai alma, narancs

ebéd itthon volt pulykaraguleves, paradicsomos húsgombóc egy db csak úgy simán és ettem hozzá rakottzödségeket-karfiol, brokkoli és répa tejfölös sajtmártásban megsütve

vacsora 5felé volt tojásleves 1nagy szelet halfilé naturan megpárolva egy tányér rizzsel

7felé alma, narancs, körte

165cm 56kg 21 lány

2013. febr. 13. 23:11
 10/10 anonim válasza:
53%
Reggel egy két cikk szalonát , vacsorára hajábasült kolompért kevés kóbásszal:)
2013. febr. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!