Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap kezdek komolyabban...

Holnap kezdek komolyabban egészségesen élni, szerintetek így jó?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 160cm, 60kg. A 90 napos diétát csináltam 3 hónapig. De most szeretnék normálisan élni,egészségesen. Mozogni mindennap egy keveset, akár 20-30 percet, de akkor is. Holnapi napom így van előre tervezve.

Reggeli: 3almából,fahéjból turmix (mivel tartanom kell még 90 napig a reggeli gyümölcsöt,és ez nekem sokat segít az emésztésben is!)

Ebéd: 1szelet rántott csirkemellfilé,(tudom-tudom...de ez lesz itthon:S) sütőben sül amúgy,nem olajban. párolt zöldségekkel

Uzsonna: 1pohár kefír,meg alma

Vacsora: 250g félzsíros túró, kicsi édesitövel,meg fahéjjal

Aztán következőnapokon is hasonlóan... Ez igy jo lenne?

2009. szept. 6. 19:32
 1/2 anonim válasza:

Reggelire mindenféleképpen gyümölcs. Ezt jól csinálod. Délelőtt egyébként annyi gyümölcsöt eszel, amennyit csak bírsz, a lényeg az, hogy csak egyfélét egyél egy időben. Ezt úgy értem, hogy ha almával kezdesz, de utána szeretnél barackot is enni, akkor a kettő között teljen el legalább egy óra.

Az ebéded teljesen rendben van szerintem, zöldség hússal. Az a fő, hogy a hús mellé ne krumplit párosíts. Párolt zöldséggel kitűnő. :)

Személy szerint én kefir mellé nem ennék gyümölcsöt... Olyan mintha tej után teát innál. :) Mondjuk a britek együtt isszák... :D

Az édesítő alatt meg nem tudom mit értesz, de ha azt a kinyomós kis fehér bogyót (elnézést az idióta körülírásért), akkor használj helyette cukrot, az nem annyira káros.

Én így tenném. :)

2009. szept. 6. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem 16 évessen egyálltalán nem vagy kövér!Ilyen drasztikus diétákba bele ne fogjál,mert 2x annyi fog rádmenni utánna!!!

Eü.dolgozo vagyok!

2009. szept. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!