Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 26 éves vagyok és 102 kiló a...

26 éves vagyok és 102 kiló a 174centimhez. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék sportolni, de ekkora súllyal nagyon hamar elfáradok. Mit tanácsoltok, hogy lemenjen rólam annyi felesleg, hogy el tudjak kezdeni mozogni? Nem szeretnék két hét alatt 20kilót fogyni, ebben nem hiszek. hogy tudnék módosítani a táplálkozásomon? Sajnos nagyon ki van már tágulva a gyomrom, állandóan éhes vagyok és rengeteget eszek. Mit csináljak, hogy el tudjak kezdeni mozogni??? Köszönöm
2009. szept. 6. 18:56
 1/4 anonim válasza:

Kerékpározás, vagy hosszú kiadós séta, torna és emelett diéta de ehhez nagy kitartás kell és lesz eredménye.

estére kevés kaja pl. kefír, stb. inkább gyakran keveset egyél

2009. szept. 6. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is a gyomrodat kéne szűkíteni, máshogy nem megy. Szerintem ez nem fog menni makacs elhatározás és előre kitűzött célok nélkül, nameg sok éhezés nélkül. Sajna ez van. Én már elég sokat fogyóztam, és azt kell mondjam, éhségérzet nélkül nem megy ("csodapirulákat" is kipróbáltam, de sz*rt nem érnek). Az első 1-2 hét szörnyű, de ha szűkül a gyomrod, egyre kevesebbet bírsz majd enni. Egyszerűen hagyj fel a nassolással és repetázással minden nap azonos időben egyél 1 adagnyi kaját (napi 3x). Csökkentsd minimálisra a zsírt és a szénhidrátot. És igyál 3 liter vizet naponta. Ne igyál üdítőket, kávét, alkoholt. Én csak orvos által felírt diétát javasolnék, ha ragaszkodsz hozzá, mert ha valami fontosat elvonsz a szervezetedből, az nem jó, én ezt tapasztaltam. A testmozgást pedig kezd sétával, csak ameddig bírod, közben pihenhetsz. Úgy még jobb, ha van kutyusod és őt sétáltatod, tovább lehet bírni.

Sok sikert kívánok!

2009. szept. 6. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
mennyit szoktál enni egy nap általában?
2009. szept. 7. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

gyomorszűkítés: nehéz dolog, de legyél kitartó. nekem sikerült. bár még mindig van, hogy éhesnek érzem magam, de pont olyankor nem szabad enni.

mozgás: csak lájtosan :) minden nap legalább 40 perc. séta (tempósan) vagy laza bringázás. ha tudsz, menj melóba bringával, vagy sétálj le pár megállót hazafelé.

tudatosság, életmódváltás! :)

2009. szept. 11. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!