Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Könnyen betartható, nem drága...

Könnyen betartható, nem drága és egészséges diéta?

Figyelt kérdés

Egy olyan diétára lenne szükségem, amely könnyen betartható, nem drága, egészséges és a legfontosabb, hogy hatásos, hosszú távú eredményeket ellehet vele érni?!

Ebben kérnék segítséget!

2013. febr. 12. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem ami bevált már 2éve tartom

168cm 55kg 80ról kezdtem anno

nincs cukros pékárú reggelire, nincs pogácsa, chips, keksz, üdítők-amúgy érdekes nem is kívánom, elém raknák már nem kéne, nem esne jól:)

többszöri étkezések

ebből 3fő, 2-3kisebb

én arra figyeltem hogy mindennap egyek zöldséget, gyümölcsöt

gyümölcsöt kisebb étkezéseknél szoktam enni, vagy ha reggel zabkását eszek akkor ahhoz

víz, tea cukor nélkül

rántott hús helyett párolt husok

szalámik, nagy szalonnák, párizsik helyett sima sonka, főtt tojás, sovány sajtok

párolt zöldségek, főzelékek

zöldséglevesek, májgombócleves, husoslevesek

szendvicshez idényzöldség

2013. febr. 12. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Zöldség és húsfogyasztás. A húson múlik az ár: a lazac nyilván nem olcsó. De 800-900 forintért már vannak kiló darált húsok, 400 forintért kiló máj. Ha pedig még ez is drága, akkor: igazából nem kell állandóan húst enni.

Ennél olcsóbban nemigen lehet enni, hogy az még egészséges fogyással is járjon. Lényegében megegyezik az 1. válaszoló részletesebb leírásával is.

Én mondjuk azt ajánlom, hogy a 'szendvicsek' zöldségekből álljanak, ne valamilyen kenyérből. Nincs szükségünk kenyérfélékre, tehát a mennyiség csökkentése helyett is ajánlott az elhagyásuk.

2013. febr. 13. 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyümölcs, zöldség fogyasztása jelen van nálam, igaz nem nagy mennyiségben. Viszonylag nem tűnik soknak 10 kg, de nagyon nehéz leadni. Most arra álltam rá, hogy du. 5 után már nem eszem semmit se, napközben próbálok sokszor keveset, illetve étkezés előtt vizet inni, hogy az is "laktasson". Nyárra mindenképp le kellene adnom. A halat szeretem, főleg a hekket :) de általában reggeltől estig megyek, se időm se energiám főzni, a nagymama meg általában hízlaló ételeket készít. Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 13. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Így viszont nem várhatsz sok eredményt.. így tényleg nehéz lesz 10 kilót leadni.

Ne törjön le a lelkesedésed, nem azért írok. Csak míg én a 100. ember elképzelését olvasom arról, hogy majd 4-5-6 óra után nem esznek, meg kevesebbet fognak enni (és csodák csodájára, egyik variáció sem látja el jobban a testet minőségi tápanyagokkal és egyik variáció sem kedvez az egészségnek, fogyásnak) körülbelül a 100. kudarca tudok következtetni. A nagymama zöldségeket is tud párolni, illetve halat sütni krumpli, rizs, tészta helyett, ha nem tévedek.

2013. febr. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!