Könnyen betartható, nem drága és egészséges diéta?
Egy olyan diétára lenne szükségem, amely könnyen betartható, nem drága, egészséges és a legfontosabb, hogy hatásos, hosszú távú eredményeket ellehet vele érni?!
Ebben kérnék segítséget!
nekem ami bevált már 2éve tartom
168cm 55kg 80ról kezdtem anno
nincs cukros pékárú reggelire, nincs pogácsa, chips, keksz, üdítők-amúgy érdekes nem is kívánom, elém raknák már nem kéne, nem esne jól:)
többszöri étkezések
ebből 3fő, 2-3kisebb
én arra figyeltem hogy mindennap egyek zöldséget, gyümölcsöt
gyümölcsöt kisebb étkezéseknél szoktam enni, vagy ha reggel zabkását eszek akkor ahhoz
víz, tea cukor nélkül
rántott hús helyett párolt husok
szalámik, nagy szalonnák, párizsik helyett sima sonka, főtt tojás, sovány sajtok
párolt zöldségek, főzelékek
zöldséglevesek, májgombócleves, husoslevesek
szendvicshez idényzöldség
Zöldség és húsfogyasztás. A húson múlik az ár: a lazac nyilván nem olcsó. De 800-900 forintért már vannak kiló darált húsok, 400 forintért kiló máj. Ha pedig még ez is drága, akkor: igazából nem kell állandóan húst enni.
Ennél olcsóbban nemigen lehet enni, hogy az még egészséges fogyással is járjon. Lényegében megegyezik az 1. válaszoló részletesebb leírásával is.
Én mondjuk azt ajánlom, hogy a 'szendvicsek' zöldségekből álljanak, ne valamilyen kenyérből. Nincs szükségünk kenyérfélékre, tehát a mennyiség csökkentése helyett is ajánlott az elhagyásuk.
Így viszont nem várhatsz sok eredményt.. így tényleg nehéz lesz 10 kilót leadni.
Ne törjön le a lelkesedésed, nem azért írok. Csak míg én a 100. ember elképzelését olvasom arról, hogy majd 4-5-6 óra után nem esznek, meg kevesebbet fognak enni (és csodák csodájára, egyik variáció sem látja el jobban a testet minőségi tápanyagokkal és egyik variáció sem kedvez az egészségnek, fogyásnak) körülbelül a 100. kudarca tudok következtetni. A nagymama zöldségeket is tud párolni, illetve halat sütni krumpli, rizs, tészta helyett, ha nem tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!