Lapos, kicsi feneket akarok! De hogyan?
Az volna a gondom, hogy tinédzserkoromban elég duci voltam, mostanra viszont szépen leadtam a súlyomból, kellemesebb látvány vagyok :) De a fenekem nem abban az óriási értelemben nagy, hanem olyan kiálló, kidomborodó értelemben nagy, és nem is kemény...
Nem akarok kőkemény feneket, egyszerűen csak kisebbet, hogy kevésbé domborodjon ki. Heti kétszer teniszezem, olyankor biciklizem is, jól megizzadok általában, de azon a területen nem vettem észre, hogy javított volna valamit.
A futáson kívül, mert azt tudom hogy az mindenre jó, van még valami hasznos gyakorlat vagy ilyesmi? Kitörés esetleg jó lehet vmilyen mennyiségben? Illetve normál diétával onnan is tűnnének el kilók?
f/18
Sajnos azt nem tudom, de annyit mondanék, hogy a lapos fenék nem szép! A domború feneket sokkal többen szeretik, és a most divatos szűkszárú csípőfarmerek úgyis mindenkit "lapítanak"
De a félgömb alakú sokkal csinosabb, és jobban is öltöztethető.
A feszességre biztosan kapsz tanácsokat! Sok sikert! És a nadrágokat fel kell próbálni, akár 30-ast is mert a szabásvonal nagyon sokat számít.
Szoknyában is meg kell keresni, mi a jó? Szerintem a négyből szabott, lefelé bővülő, meg a pici egyenes csípő-mini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!