160 cm vagyok és 78 kg, és nagyon falós! Segítség, mit
csináljak?
Figyelt kérdés
A szüleimet nem nagyon izgatja, a diétázásom, azt mondják elég ha sportolok! Hétköznapokon még minden rendben megy, de jön a hétvége... Amikor mindenki itthon van, mindenki bevásárol, kaját csinál, ráadásul együtt élünk a nagyszülőkkel, ők is bevásárlás, kaja, és már délelőtt dugig vagyunk kajával. Közben kínálgatnak! És nem bírok ellen állni, érzelmi késztetésem van az evésre, úgy eszek mint egy disznó, csodálom hogy még nem röfögök, vagy nem nőtt farkincám! Ma reggelire ettem 4 db. almás-fahéjas palacsintát, ebédre halat panírja nélkül, meg tojásos puffancsot. A kettő között 1 almát és két palacsintát a reggeli maradékból. Most megint almát eszek. Mihez kezdjek? És mit csináljak akkor, ha már délelőtt megettem majdnem az egész napi adagom?? :(
2009. szept. 6. 15:45
1/6 A kérdező kommentje:
Most végeztem az almával, kb. egy órája ettem a halat, de már most megkívántam azt a palacsintát, és hogy de jó lenne enni!
2009. szept. 6. 15:48
2/6 anonim válasza:
szia!
reggel müzlivel meg tejjel indíts vagy teljes kiörlésű kenyérrel zöldséggel kis felvágottal.a suliban kerüld el a büfét menj le az udvarra sétálj egyet lenn és mire mindenkivel váltottál 2 szót vége a szünetnek. ha mégis nagyon megéheznél egyél egy gyümölcsöt és igyál sok folyadékot. ez jól át is mossa a szervezeted és a pocid is megtelik. semmiképpen se koplalj! ebédre ehetsz normális főtt kaját nyugodtan, ccsak mértékkel tedd. inkább többször szedj de keveset. ha mégis elcsábultál akkor pattanj biciklire vagy sétálj egy kicsit. este is csak jogkúrtot vagy kefírt egyél, salátát vagy ilyesmit. vigyázz hogy este 5 után már ne igyál meg nagyon sok vizet mert akkor egész este pisilni fogsz járni:D ha este nasizhatnékod támad inkább feküdj le korábban egy kicsit;) és így jobban is fog indulni a másnapod és nem leszel kimerült.
üdv és és kitartást;) tudom hogy nehéz :S de minél tovább betartod annál büszkébb lehetsz magadra:)
2009. szept. 6. 16:19
3/6 anonim válasza:
ugyan ilyen voltam mint te, addig ettem amíg láttam,de ma már összeszedtem magam. reggel egyél barnakenyeret,rántottával,felvágottal,sajttal,amivel csak kívánod.ebédig ehetsz gyümölcsöt,ebédre oké a hal,zöldségekkel edd,egyél húsokat,tejtermékeket,sajtot,főzeléket,leveseket. egyél olyat amiben kevés a kcal mégis laktat. délután kefir,joghurt,saláták mehetnek.vacosra túró,joghurt,virsli,sonka.... ezekből amennyi belédfér annyi mehet.deDEEEE kenyérnélkül
2009. szept. 6. 16:26
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2009. szept. 6. 16:34
5/6 anonim válasza:
Mit csinálj?Ne falj!!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 6. 17:39
6/6 anonim válasza:
próbálj meg kis adagokat enni lassan és igyál sok folyadékot, de ne cukros üdítőket. ha megéhezel egyél natúr joghurtot esetleg kis édesítővel, vagy csinálj valami salátát. próbálj meg 3 óránként enni valamit, de ne egyél soha túl sokat. Ja és foglald el magad, akkor nem fogsz mindig az evésre gondolni. kezdj el valamit sportolni rendszeresen és iktasd be az edzéseket hétvégére is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!