Valami egyszerű pótcselekvés evés helyett?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy rengeteget eszek, de egyáltalán nem szoktam éhes lenni előtte, és sokszor észre sem veszem, csak miután bezabáltam valamit, hogy ú a fenébe, már megint telezabáltam magam és rosszul vagyok. Egyszerűen nem veszem észre, csak automatikusan eszek. Na és azt találtam ki, hogy kéne valami, amit olyankor amikor enni akarok tudatosan elkezdek csinálni,és egy idő után erre rászoknék, és hátha nem ennék annyit fölöslegesen.
Olyan mint pl. a mesékben volt régen, hogy amikor csúnyán beszélt a gyerek, akkor a csuklóján meghúzott egy gumit. :D
Na, valami ilyesmi ötletetek nincsen?
Köszönöm a tippeket. :)
2013. febr. 10. 20:04
1/2 anonim válasza:
Kezdj el egy új nyelvet tanulni vagy tökéletesítsd az eddigieket. Ráérő időmben én is ezt teszem, nekem teljesen jól bevált, addig sem eszem (bár hozzáteszem, nem is kívánom, mivel áttértem a paleolit táplálkozásra).
2/2 anonim válasza:
vásárlás, még, ha nincs rá pénzed, akkor is próbálgass ruhákat, vagy csak nézegesd őket, hogy milyen jól fogsz bennük mutatni, ha lefogytál. :) Vagy naplóírás, menj el futni, találkozz a barátaiddal, vagy csinálj teát citrommal cukor nélkül, és szívószállal iszogasd, akár órákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!