Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akarja valaki a 7 napos...

Akarja valaki a 7 napos diétát elkezdeni?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ma volt az első napom. Jól bírom, nem vagyok éhes.

Ja és negatív kritikák nem érdekelnek.

2009. szept. 5. 20:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól hangzik nekem tetszik én szivesen elkezdeném:)
2009. szept. 5. 21:10
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Hát pedig ez nagyon fos. Fekete kávé, úristen, azt is ütném aki ezt megcsinálta. Nagyon egészséges lehet a sonkával együtt.
2009. szept. 5. 21:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem. Én ezt már megcsináltam pár éve. Le is fogytam de hamar visszajött.

Azóta elhagytam a vacsit, és napközben is sokkal kevesebbet eszem. Ezt kb 2 hét alatt simán meg lehet szokni! Eredmény : 15kg mínusz kb fél év-8 hónap alatt. És nem jött vissza 1 év múlva sem!

2009. szept. 5. 21:27
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

A barátnőm csinálta többször ezt, akkor lement neki 7 kg körül. De ugyanúgy visszajön.

Az egész lényege, hogy kihajt belőled mindent. Lásd, fekete kávé, reszelt répa citrommal... huh..

Hosszú távon nem ajánlott, én is gondolkodtam rajta, de inkább a hosszú, de biztos eredményben hiszek.

2009. szept. 5. 21:30
 5/19 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy én ezt akarom csinálni. Mozogni is sokkal könnyebb elkezdeni, hogyha leadott az ember a nagy súlyfeleslegből. Akin van 20-30 kiló felesleg az hiába kezd el mozogni, ha 300 méter után kifullad vagy 4 felülés után haldoklik. Inkább belekezd egy ilyen kimerítő, de biztos fogyást ígérő diétába, amivel lefogy 5-10 kilót, és máris jobban érzi magát. Máris jobban érzi magát ahhoz, hogy elkezdjen sportolni és egészségesen táplálkozni. Úgy gondolom, hogy mind ez a hét napos, mind pedig a 90 napos vagy a 13 napos, vagy a Level-diéta nagyon jó kiindulópont a mozgás és az egészséges életmód felé.
2009. szept. 5. 21:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szivesen belevágok..csináltam már hasonlót ki lehet birni és a 3.nap után már nem tűnik kevésnek :)
2009. szept. 5. 21:39
 7/19 A kérdező kommentje:

21:10 és 21:39

Akkor isten hozott titeket a klubban! Mikortól szándékoztok csinálni?

2009. szept. 5. 21:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
1.vok szerintem hétfőn állok neki hogy igy kezdhessem a hetet.
2009. szept. 5. 21:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy gondoltam hogy hétfőtől.kiváncsi vagyok
2009. szept. 5. 21:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Oké, örülök neki, legalább nem egyedül kell csinálnom.
2009. szept. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!