Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék karból?

Hogyan fogyhatnék karból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy-hogyan tudnék lefogyni karból? Olyan rosszul érzem így magam, mert úgy aránytalan a testemhez képest, hogy vastag a karom..:( Esetleg ha tippeket, ötleteket tudnátok adni, az nagyon jó lenne!

L/15

2009. szept. 5. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Maximum formálni tudod edzéssel, akkor feszesebb, izmosabb lesz.
2009. szept. 5. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is ugyanez volt a bajom:Sazaz igazság ,hogy ez alkati kérdés is ,minthogy valakinek széles a csipője vagy nincsen dereka akármilyen vékony is.

Pont a karom miatt kezdtem el fogyozni és életmódot váltani.A fogyi mellett csináltam karerősítő és feszesítő gykaorlatokat ,és az úszás volt az egyik legjobban bevált sport:)sok sikert!!!

20/L

2009. szept. 5. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Találhatók karra való edzésmódok próbáld ki őket.Heti 5 nap ennyi legalább kell, hogy eredményt is tudj elérni.
2009. szept. 7. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! ;):)
2009. szept. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!