Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatásos lesz-e így a diétám?

Hatásos lesz-e így a diétám?

Figyelt kérdés

Kb 4 kilótól szeretnék megszabadulni.Úgy gondoltam,hogy teljesen életmódot váltok,de elsőnek 2 hétig így szeretnék étkezem majd:

Reggeli:Joghurt,alma,körte,szilva,szőlő(valamelyik)

Tízóraíra:valamilyen őszi gyümölcs

Ebéd:csirkemell(tejfölösen,gyros,magyaros,fokhagymás vagy akármilyen fűszerezéssel-zöldségkörettel,paradicsom,papríka,uborka

Uzsonna:natur joghurt vagy valamilyen zöldég vagy annak a leve

Vacsora,zöldségek,vagy zsírszegény túró,vagy csirkemell úgy ahogy ebdénél el volt készítve

Nem tudom,ez megfelelő diéta-e fogyáshoz,valaki hozzáértőtől szívesen fogadnék tanácsokat..

Sportolni mellé Rubint Réka van 5 perced az 1.2.-at 3szor minden nap.

Ezutána diéta után pedig ,mivel tudom,hogy néha úgyis megkívánnám a péksüteményt vagy a tésztás ételeket itthon,megpróbálnám azokat reggel vagy a délelőtt folyamán fogyasztani ,estére pedig szénhidrátszegényen ,ja és sok víz..

Jó lenne ez így?Mennyi idő múlva lenne látható a változás centikben vagy kilókban?

2009. szept. 4. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ez tök sz*r! Ne haragudj de ez nem diéta, nincsenek meg a megfelelő makrotápanyagok (fehérje,ch,zsír), se mikrotápanyagok, a diétához napi 6-8 teljes étkezés kell ami mindent tartalmaz, nem írsz folyadékbevitelt, vitaminbevitelt (bár ezek jobb esetben alap). Rubint réka baromságot is hagyhatod nyugodtan, mindenekelőtt olvass: [link]
2009. szept. 8. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mint laikus azt mondanám, hogy ezek nem hízlalnak, jónak tűnnek, de 2 hétig minden nap ezeket akarod enni? :) Az úgy nagyon unalmas lesz. :) Én mikor elhatároztam, hogy lefogyok, nem kértem szakértő tanácsát. Ennek ellenére sikerült. Én különösebb diétát nem is tartottam. Nem ittam kólát, igyekeztem kerülni a csokit, kekszeket, péksütit. Sajna nagyon édesszájú vagyok. :) Kenyeret továbbra is ettem, azt nem tudtam volna elhagyni. Este 6 után már nem ettem, és nem is nasiztam. Persze azért mértékkel ettem. És mindezek mellett konditerembe jártam heti négyszer. Szerintem ezt a 4 kilót 1 hónap alatt le tudnád adni tornával, és egy kis odafigyeléssel az evésre.

Réka DVD-it nem ismerem, de a fogyáshoz kardiózni kell. Ugrálósak ezek a dvd-k? Én inkább ezeket csak kiegészítésnek, alakformáláshoz használnám. Zsírt inkább futással, gyaloglással, biciklivel és elliptikus trénerrel lehet jól. Sok sikert.

2009. szept. 8. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
"Én mint laikus azt mondanám" -- és akkor mire fel pontozod le az én válaszol? Ha a hülyeség fájna te már ordítanál... (Ráadásul ekkora baromságokat összehordani)
2009. szept. 8. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért pontoztalak le, mert ha csak szemét módon tudsz válaszolni, akkor inkább ne is írj. Normálisan nem tudsz tanácsot adni olyannak, aki nem ért a témához? Csak úgy, hogy le..arozod? Ez kell az önbizalmának!

Lehet, hogy én sem tudok sok mindent. De azt tudom, hogy egy kis odafigyeléssel, és rendszeres tornával lefogytam két év alatt 75 kilóról 53-ra. Nem éheztem, nem lettem beteg, nem hánytattam magam. Ha állandóan a zsír, vitamin, fehérje stb-n agyalok, tuti elmegy az életkedvem is. Ha valaki úgy érzi, hogy valamit nem jól csinál, akkor kérdezzen meg egy szakértőt. De laikusként is meg lehet oldani.

2009. szept. 8. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
És bocs, de szemét leszek és lepontozlak. Tedd te is ezt ha gondolod, és akkor egálban leszünk.
2009. szept. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!