Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék 4 kilót....

Fogyni szeretnék 4 kilót. Hogy foggyak?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni, hogy 4 kilót fogyjak? Kérlek segítsetek, és adjatok tippeket ha tudtok:D ha pl. minden nap futok 400m -es pályán 2-3 kört közepes tempóba az jó? Vagy szerintetek mennyit fussak? És hogy? köszi a válaszokat!
2009. szept. 4. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tudom hány kiló vagy és milyen magas. Én 173cm és 71kg voltam (F) és nyáron 3,5kg-ot fogytam 1600kalóriás étrendtől, heti 3*8km futástól (20kör a 400-ason) 2-3 kondis edzés és 2*1,5 óra foci. A fogyás mértéke nem nagy, viszont kinézetben sokat dobott rajtam az edzés, szép vonalas lett a felsőtestem.
2009. szept. 4. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
400 m-es pályán két kör nagyon kevés. Én is 400 méteres pályán futok, és mindig 8-10 kört. dE úgy nézd, hogy legyne meg a 40 perc ha futsz, úgy a hatásos, ha fogyni akarsz, mert a zsírégetés 10 pers után még nem indul be. Minden másnap 40 perc lassú futás és sokkal csinosabb leszel. Jah, és ne egy hét után várd a csodát. Nah meglefekvés előtt 3 órával ne egyél, max joghurt vagy gyümölcs.
2009. szept. 5. 09:39
 3/9 A kérdező kommentje:
156cm, 48,5kg vagyok. Igen nekem is az a célom hogy szép vonalas feszes legyen a felsőtestem és lapos legyen a hasam mert sztem van egy kicsi felesleg rajta.Az a baj hogy én nem tudok 40 percig folyamatosan futni. igen türelmes leszek.ok megfogadom a tanácsotokat köszi szépen!
2009. szept. 5. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fogynod nem kellene,csak formálódnod.A futás közepes tempóban az mindig jó,de ez mellett tornáz valamilyen DVD-re,ja és vigyázz az étrendedre(kevés szénhidrát).Én is olyam magas vagyok,mint te,de 52 kg,55-ről indultam.Nekem aztán kell fogynom,de nem akarok 49-től kevesebb lenni,inkább csak szép formás.Nem tudom másoknak mi vált be,de én Rubint Rékára tornázom és mondhatom,hogy már látszik az eredmény.
2009. szept. 5. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Neked nem kell fogynod, az biztos. Én 158 cm vagyok, egyszer lefogytam 44 kg-ra (betegség miatt) és a saját lányom is megijedt tőlem mert úgy néztem ki mint egy etióp. Amúgy engem is nagyon zavar, ha nem totál lapos a hasam, a has a mániám, úgyhogy én is edzek, szerintem neked is azt kéne. Rubint Réka nálam is bevált.
2010. febr. 23. 10:15
 6/9 maundrel ***** válasza:

szia.

bocsi hogy privátot írok, csak nem akartam hogy oltogassanak esetleg a válaszom miatt.

Nekem is kb. 4 kiló feleslegem van. Én nem diétázom (még), de majd nemsokára elkezdem.

Én csak annyit csináltam hogy odafigyeltem hogy mit mikor és mennyit eszem. És mellette sok torna. Kipróbáltam rubint Rékát..nagyon jó tornái vannak...de én nem bírtam elviselni a személyiségét :S:S Viszont Béres Alexandra nagyon bevállt. Heti 4* tornázok a dvd-ire, a köztes napokon pedig jóga, vagy Czanik Balázs dvd-re tornázom(ez viszont elég dúrva) De van egy nap ami pihenőnap. Így egy hónap alatt csak egy kilót fogytam de centikben 4 Cm-errel lettem kevesebb (comb/derék/csípő) de majd most akarom elkezdeni B. Alexandra Súlykontroll programját. mivel ahhoz hogy a 4 kiló lemenjen (és ugye az utolsó 4-5 kiló megy le a legnehezebben) ahhoz kell a diéta. Ez a program pedig segítséget nyújt akkor is ha "csak" 4 kiló felesleged van. ahogy nézegettem nagyon könnyen tartható, szinte észre se lehet venni hogy "diétázol" ha érdekel itt utána tudsz nézni: www.beresalexandra.hu.

2010. febr. 23. 10:45
 7/9 maundrel ***** válasza:
öhmmmm...hát igen privát akart lenni...úgy látszik nem figyeltem eléggé :D:D:D
2010. febr. 23. 10:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ja és 158cm és 46 kg vagyok ruga nélkül.
2010. febr. 23. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
*ruha
2010. febr. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!