Mennyire hizlal a kínai sült édes dió?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szeretem, most kaptam, és megettem vagy 100 grammot belőle. :(2013. febr. 5. 21:40
1/16 anonim válasza:
Édességnek számít, még ha dió alapú is, ezért a kalóriatartalma sem lehet csekély, de alkalmanként úgyis mindenki bűnözik, a lényeg, hogy ne váljon szokássá.
Egyszeri alkalom nem fog meglátszani ( feltéve, hogy nem vagy valami káposztalé vagy kenguru diétán, ahol még egy szem mazsola is kibillenti a napi kalóriamennyiséget ).
2/16 A kérdező kommentje:
Nem, csak szeretném megtartani a súlyomat. :)
Sajnos úgy láttam, hogy ez vagy 700 kalória lehetett!?!?!?!
Azért az nekem is sok. :S
2013. febr. 5. 21:47
3/16 anonim válasza:
Egyszer megeszel 100 g-ot, nem fogsz tőle gurulni.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ennek örülök. :)
De lehetett ez 700 kalória!?
2013. febr. 5. 21:50
6/16 A kérdező kommentje:
Jézusom. :(
2013. febr. 5. 21:52
7/16 anonim válasza:
Ha súlyt akarsz tartani akkor nem kellene problémád legyen ebből. Minden nap nem eszel ilyet. Bár ha nemrég tértél vissza fogyózásból akkor kerülni kellene az ilyen kilengéseket az elején.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni, hogy két kilót még szeretnék leadni is, csak nem görcsösen.
2013. febr. 5. 21:55
9/16 anonim válasza:
Az utolsó kilókra kell a leginkább rágyúrni, úgyhogy a te helyedben mostantól nem csábulnék el.
10/16 A kérdező kommentje:
Én esküszöm, nem hittem, hogy ez ilyen hizlaló dolog. :(
2013. febr. 5. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!