Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tejfölös durumtészta jó ebédre?

Tejfölös durumtészta jó ebédre?

Figyelt kérdés

Sajnos ma nem tudok húst enni, éa időm sincs csak kevés, esetleg csirkemellsonkát tudok még belerakni

az ebédre is most tudok sort keríteni

2013. febr. 5. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én akkor inkább megennék egy almát vagy egy sárgarépát. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tejföl és tészta nem nyerő.
2013. febr. 5. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem én, de egy alma sem nyerő ebédre :)) ha nem vmi laktatót eszem ebédre, nem lesz valami jó a napom :) reggelim volt meg egy alma délelőtt..mindenképp ezt a tésztát szeretnm most felhasználni, de nem sokat
2013. febr. 5. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor mivel dobjam fel?
2013. febr. 5. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
mindegy akkor mára csinálok rántottát :)
2013. febr. 5. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tudsz készíteni tojást, van almád, akkor mi volt ez a kérdés a tésztával?
2013. febr. 5. 15:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Az volt, hogy van még durumtésztám és azt akartam felhasználni! Tojással mégis hogy ennéd azt? Meg almával? Ne is haragudj de én nem lakom jól egy almával ebédre :DD meg nem is vagyok olyan hülye h koplaljak
2013. febr. 5. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szoktam durum tésztát enni ebédre néha, nyugodtan egyed, de ne tejföllel azért :) az első ebből a szempontból hülyeséget írt( elnézést) egy alma vagy egy répa nem ebéd, főleg ha előtte sem ettél igazán
2013. febr. 5. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Sok esetben a lokális böjt, névleg 'koplalás' kevesebbet árt, vagy egyáltalán nem árt. Például ha csak egy ebédet kellene kihúzni egy almával, érdemesebb várni pár órát, mintsem tésztával jóllakni.

Túl sokra tartják az emberek a tésztát, fontos lenne megérteni, hogy liszttel jóllakni még mindig koplalás, ugyanis keményítőn kívül az égvilágon semmi hasznos tápanyag nincs benne. Na most ha később lesz normális étel, akkor ez a keményítővel való jóllakás nem éri meg.

HA háború van, estére sem lesz jobb étel, másnap sem lesz jobb, akkor nyilván meg kell enni a tésztát vagy ami van. De ha hamarosan lehet igazi ételt enni, akkor nem biztos hogy megéri egy ilyen ebéd amíg nincs igazán nagy kényszer.

2013. febr. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!