Fogyókúra alatt jó a durumtészta? Mikor/mennyit/hogyan/tapasztalat/vélemény/akármi.
A szervezetedet nem érdekli, hogy mit eszel, hanem az, hogy milyen és mennyi tápanyag van benne és milyen gyorsan szívódik fel.
A durumtészta elég jó minőségű szénhidrát, de még mindig túlságosan megdobja a vércukrot. Reggel-délben amúgy simán mehet, én ismerek profi ökölvívót, aki minden nap ezt eszi szénhidrátforrásként a diétája alatt edzőtáborban.
De én inkább a teljes kiőrlésű tönkölytésztát javasolnám, az már-már van olyan jó, mint a rizs vagy a zabpehely.
Na igen, én nem vagyok ökölvívó XD
Akkor hanyagolom. Köszi a választ! :)
Heti 1x belefér, de szerintem hülyeség.. 100 g-ban még így is rengeteg szénhidrát van...
Én max 50 g-ot ettem tésztából, de hát az semmire sem elég, főleg nem jóllakáshoz.
Csinálj házilag teljes kiőrlésű tönkölylisztből tésztát. Nem lesz túl "fűrészpor ízű", mégis laktat. Persze az is kérdés, hogy mit raksz rá, de mondjuk valami husival és egy kis salátával 10 deka tészta több mint elég lehet egy ebédre
Elkészítés: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!