Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok,64 kg és 173...

13 éves vagyok,64 kg és 173 cm. Fogyni akarok hány kg-mot fogyak le, hogy ne csak ne legyek enyhén túlsúlyos hanem olyan jól is nézek ki de ne legyek sovány?

Figyelt kérdés
kövér vagyok :(

2013. febr. 3. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindegy, hány kiló, ilyen formánál soványabban már csak rosszabbul fogsz kinézni. [link]
2013. febr. 4. 20:19
 12/16 anonim válasza:
77%

Ja. Ez így van. Mintha az egyik barátnőmet hallottam volna. Ő is 64kg, 173cm magas, de ő hetente 3-szor jár kézilbadázni, és 2-szer kajakozni. Rettenetesen sportos, viszont ő sem modellalkat. Te dilibogyó vagy! Egyáltalán nem vagy kövér, ez teljesen passzol a magasságodhoz! Amúgy ne felejtsd el, hogy az izom súlya többszöröse a hájénak!!! Az is lehet, hogy ilyen az alkatod. Ha nagyon fogyózni akarsz, akkor a rendszeres mozgás mellett kicsivel (tényleg csak kicsivel!) csökkentheted a megevett kajád mennyiségét, és este ne egyél, csak zöldséget, gyümölcsöt, semmi kalóriában dús dolog!! :D Nekem használt.

12L

2013. febr. 4. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha amúgy is sportolsz, kérj tanácsot az edzőtől. Őt talán te is elfogadod mint független véleményalkotót. Fogadok, hogy szerinte teljesen jó vagy ahogy vagy.

Egyébként:

13 éves vagy, a köv 1-2 évben meg fogsz valamennyire nyúlni. Ha 16évesen még mindig úgy érzed, hogy nagyon kövér vagy, akkor már fogyózhatsz, de most ne, mert kockáztatod vele, hogy normálisan nőj, ezenkívül az egészséged is megszenvedi és pl a lányok melle sem nő normálisan, ha nem esznek rendesen.

2013. febr. 21. 16:47
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönööm:)
2013. febr. 26. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:
fejlődésben lévő szervezeted van, ne foggy még, majd úgy 5 év múlva már mehetsz 60 kiló alá is, de addíg nem!
2013. júl. 4. 14:19
 16/16 anonim válasza:
Én 14 vagyok, 149 cm és 50 kg... Ehhez képest egyáltalán nem tűnök - szerintem - kövérnek.:) Átlagnál szerintem egy picikét több az izmom és szerencsére nem zsíros hanem formás vagyok:). Szerintem ez a testsúly ideális.:) Izmosodj és diétázz, akkor majd minden jobb lesz:)! Sok sikert:) és remélem h segítettem.:)
2013. nov. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!