Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most valami bajom van?

Most valami bajom van?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egészségesen diétázni, mert 2 évig össze-vissza étkeztem. 3-4 napig 800 kcal-t vittem be, és szétedzettem magam, aztán 2 napig kb 2500-at vagy többet, és akkor meg nem edzettem, és így ment végig. 4 napja elkezdtem 1200 kcal-val diétázni, mert az az életmód, amit előtte folytattam, nem volt egészséges. 4 nap alatt sikerült is híznom.. A combom 1 centivel vastagabb lett.:| Nagyon örülök..

Amúgy 160cm/50kg, 16/L vagyok, és 4 kg-ot szeretnék fogyni, de valószínű, hogy 1000 kcal alatt kell maradnom.

2013. jan. 31. 05:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszer túl keveset ettél (800 kcal), a szervezted éhezett, ezért amikor elkezdtél 2500-akat összeenni, akkor gyorsan elraktározta, higy legyen miből gazdálkodnia, ha netalántán megint eszedbe jutna 800 kalóriát enni. Ezért írja itt le mindenki ezerszer, hogy nem szabad éhezni.

Itt szá,old ki, hogy mennyi kalóriáta van szükséges, megadja, hogy fogyáshoz mennyit kell enned. Az 1200 nagyon minimum, az alá nem érdemes menni, de szerintem neked több is kéne. Én 1600-1700-al fogyok. 4 kiló hipp-hop meglesz. Ne egyél cukros, fehérlisztes cuccokat, kevés szénhidrát, sok fehérje, azaz hús, zöldség.

2013. jan. 31. 08:22
 2/2 poiu ***** válasza:
4 kg-hoz nem kell, sőt tilos a fogyókúra. Ne diétázz, de egyél rendesen. Mozogj rendszeresen. A drasztikus kalóriamegvonások visszaütnek.
2013. jan. 31. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!